Wolfskuilseweg67Nillesen53-07-05.jpg

< Back | Index | Next >

Wolfskuilseweg67Nillesen53-07-05.jpg

Wolfskuilseweg 67, Nillesen

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.

Reactie 1:

Geer Centen, 23-10-2011: Toen de oorlog in mei 1940 begon was ik zes jaar en wij woonden toen in de Mosstraat op No 1. Ik weet dat bakkerij Eleman voor de oorlog en in de oorlog de bakkerij hat op No 67. Na de oorlog kwam bakkerij Nillesen in dat pand, waarom??? Toch kwam bakkerij Eleman terug, en hoe! Pal er naast op No 65 dus. Ouwe klanten kwamen weer veel bij Eleman, bakkerij Nillesen is later ook weer vertrokken uit dat pand en Eleman begon weer in zijn ouwe pand op No 67. De cirkel was rond, en met succes want Eleman werd een behoorlijke supermarkt. Hoe het verder is gegaan met bakkerij Nillesen dat weet ik niet.

Reactiepagina
Reactie 2:

Greet Nillesen, 08-04-2014: bakkerij Nillesen is naar de Generaal Smutsstraat vertrokken, en na ongeveer 10 jaar de boel verkocht.
Reactie 3:

Aloys van Munster, 10-03-2019: Natuurlijk ken ik het verhaal van bakkerij Nilissen en kruidenier Robert Eleman. Wij de fam. van Munster waren immers de buren van Nilissen en later Eleman. Greet, Josť en Jan? waren buurkinderen. Mijn ouders hadden tot eind vijftiger jaren daar de groentewinkel.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: