083-aaa

083-aaa.jpg

Bruiloftsgasten van Truus Zwartjes en Charles Baker op de Oude Graafseweg

Dit zoekplaatje is OPGELOST, REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Deze foto is gemaakt net na de bevrijding van Nijmegen, een huwelijk op de Oude Graafseweg.
Wie herkent zich op de foto, en wie kan mij meer informatie geven over deze foto?

Collectie: Wim van Benthem jr

terug

Reactie 1:

Betty Kuijpers, 31-01-2009: Mijn naam is Betty Kuijpers, woonachtig in Den Helder en ik zie op de foto als 4e van rechts bovenaan mijn opa: Jo Kuijpers met mijn oma.
Onderaan vooraan rechts zitten hun zonen: rechts vooraan Joop Kuijpers, dan naar links een onbekende jongen en daarnaast mijn vader: Ton Kuijpers (overleden in 1999)
Ook op de bovenste rij zie ik de oudste dochter met haar man: An Kuijpers en Gerard Arts
(linksboven de blonde vrouw met rechtsachter haar man)

Inmiddels heb ik een telefoontje van mijn oom Joop (rechtsonder op de foto) gehad en die kon mij vertellen dat het om een bruiloft ging van: Truus Zwartjes met een Canadees, zij zijn daarna naar Canada geemigreerd.
Op de foto staan de families Zwartjes en van Gent. Mijn oma Nol Kuijpers had als meisjesnaam ook Van Gent, dus vandaar dat mijn familie op deze foto staat. Naast de bruidegom zit de moeder van de bruid: Anna Zwartjes-van Gent.

Reactie 2:

Joop Kuijpers, 26-12-2010: Die jongen die bij ons zit is een zoon van Truitje, die woonde in de Brederostraat in Nijmegen en die links zittend, die kleine blonde, dat is een zoon van tante Annie, die er naast zit is ook een zoon van Truitje.

Reactie 3:

Wim van Benthem, 26-02-2014: Rechts op de foto Nol en oom Rein, wat ik van mijn ouders weet is dat oom Rein bij de Marine zat.
Boven het Bruidspaar ( Truus Zwartjes en Charles Baker ) staan mijn ouders Wim van Benthem en Annie Zwartjes. Op de tweede rij van onder 3e van links met bril is Gini v.d. Hoogen en precies onder Truus Zwartjes is Ger Zwartjes een zus van Truus. Links en rechts van het bruidspaar zitten de ouders van Truus Zwartjes.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: