057-Scannen0004

057-Scannen0004.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

REAGEER

Vraag:

Onlangs heb ik op het prikbord een vraag gesteld of iemand bekend is met families die aan de Marialaan te Nijmegen gewoond hebben. Het gaat wellicht om de families van Rijn of Meester.
Dit weet ik echter niet zeker. Zijn een aantal van de mensen die op deze foto staan bij iemand bekend? De foto is waarschijnlijk achter de woning Marialaan 76 genomen. Graag zou ik ook graag willen weten welke kerk op de achtergrond van de foto afgebeeld staat. De foto is rond 1934
gemaakt.

Collectie: Ruud Bonke

terug

Reactie 1:

Jan Remis: Als de foto genomen is in een achtertuin van de Marialaan, dan is het de H. Hartkerk die destijds aan de Kraayenhoflaan stond, waar we dan op de achterzijde van kijken.

Reactie 2:

Henk Basten: Die kerk op de achtergrond kan niet anders zijn de Heilig Hartkerk aan de Krayenhofflaan waar vroeger de Christusbeeld voor de kerk stond.

Reactie 3:

Ruud Bonke, 03-05-2018: Inmiddels is bekend wie deze mensen op de foto zijn en kan deze vraag als zijnde opgelost genoteerd worden.
Met vriendelijke groet en alsnog bedankt voor de moeite, Ruud Bonke

Redactie: mooi dat het is opgelost. Kun je ons nu meer vertellen over de foto?
Reactie 4:

Ruud Bonke, 20-12-2019: Achterste rij:Onbekend,onbekend, Willemina Bonke-Meester, Willem Klazes Flipse, Cornelis Flipse, Jannetje Meester, Wout Meester, Roelof Flipse, Willemina Meester-Vlaanderen, Janna Flipse, Willem van Rijn.
Voorste drie personen: Gerhardus Bonke, zeer waarschijnlijk Elisabeth en Jacoba van Rijn.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: