NWV Watersnood 53

Surfend door jullie voortreffelijke website herinnerde ik me bij de afdeling medailles dat er, bij mijn vierdaagse medaille, ook twee andere, wat verweerde nijmeegse medailles in het doosje lagen. Omdat we vanwege het goede doel de mars twee maal gelopen hebben met de welpen van de Keizer Karel Groep, was het mogelijk om van iedere medaille de beste kant te laten zien.

Collectie: Bert van der Waal van Dijk.

Heeft u herinneringen aan dit item? Laat het ons weten, wij maken graag gebruik van uw verhaal.

Reactie 1:

Henny Meijer, 24-12-10: Op Uw website onder de penning NWV Watersnood 1953 vond ik de inzender Bert van der Waal van Dijk. Dat kan niemand anders zijn dan de Bert met dezelfde naam, die bij mij op de lagereschool en op de Mulo heeft gezeten en woonde in de Biezenstraat.

Ik zou het leuk vinden om met hem kontakt te krijgen.

Reactiepagina
Reactie 2:

Ms Bobbie Hannessen, 19-07-2016: Ik heb vroeger ook deze mars gelopen. Ik had de zelfde Medaille en ook van rond die tijd van de Avond vierdaagse. Ik was toen 10 jaar oud. Mijn Moeder heeft met het verhuizen naar Australia die medailles weg gegooit. Ik had ze zo graag willen hebben. Is er ergens waar ik die medailles nog zou kunnen kopen? Hoop Ja te horen. Groetjes Bobbie

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: