ASW boekje

Hier een Boekwerkje uit 1936 van de Nippelenkiet ASW aan de Dr Jan Berendstraat. Op de voorzijde is een luchtfoto van de fabriek te zien. Ik vermoed dat de bomenrij op de voorgrond de Dr Jan Berendstraat is. De huizen rechts onder zouden dan in de Schoolstraat moeten staan.Wellicht dat iemand het zeker weet.

Collectie: Gerrit Danen

Heeft u herinneringen aan dit item? Laat het ons weten, wij maken graag gebruik van uw verhaal.

Reactie 1:

Cor van den Hoff: Hallo allemaal. Wel dat was leuk om iets van de ASW te zien. Inderdaad heb ik er wat aan te denken. Van 1953 tot 1955 gewerkt bij de ASW aan de Muntweg bij de planning section onder leiding van de heer Smit kan wel dat het niet de juiste spelling is maar hij was later wethouder.
Alles werd genummerd volgens het hollerith systeem elk ondereeltje had een nummber 513.000.00 rode of blauwe knopjes op de kranen enz. Mijn moeder mevr van den hoff was afdeling leidster in de kern vorm afdeling. meeste van de meisjes daar kwamen met de bus van groesbeek. Administratie afdeling en draaibank afdeling waren in de dr jan berends straat. W 1200 meest bekende geijser met alluminium kapje en douche aansluiting. Duizenden ge exporteed naar canada via rs stokvis.

cor van den hoff
dutch-down-under
cvdh@smartchat.net.au


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: