webmuseuminstructies

Instructies

Naast oude ansichtkaarten zijn er op markten of het internet wel eens wat andere dingen over Nijmegen te vinden. In dit gedeelte van NOVIOMAGUS.NL willen wij u die items laten zien. De ene keer is het gewoon iets grappigs, de andere keer iets bijzonders, iets zeldzaams. Mocht u tips hebben voor deze categorie, u weet ons te vinden. Weet u iets meer te vertellen over de in het webmuseum getoonde items, wij maken graag gebruik van uw kennis. Mail de redactie.

We willen graag dat deze rubriek onvervalst historisch is en originele bijdragen bevat van voldoende kwaliteit. Daarom hanteren we voor deze rubriek voortaan de volgende criteria.

· Foto’s en afbeeldingen plaatsen we als:
- ze ouder zijn dan 25 jaar, dus van vóór 1 januari 1987;
- ze origineel zijn. Het heeft dus geen zin meer ons foto’s uit boekjes of kranten te mailen. Die hebben vaak ook onvoldoende kwaliteit en met plaatsing schenden we bovendien de auteursrechten van de fotograaf.
- u ze ons stuurt per mail als jpg-bestand, maximaal 0,5 Mb per foto of afbeelding. Resolutie: tussen 100 en 300 dpi.

· Begeleidende teksten bij de foto’s en afbeeldingen plaatsen we als:
- u die in een mail zet, of -liever nog- met ons REAGEER-formulier verstuurt.

Als u zich aan bovenstaande regels houdt, dan blijft het voor ons goed werkbaar. Omdat de stichting en de rest van de website ook tijd vragen, kan plaatsing een paar weken duren. Noviomagus.nl blijft ten slotte vrijwilligerswerk.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Heeft u vragen? Mail ons dan even.

terug


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.