Instructies

Op deze website treft u divers oud fotomateriaal aan van Nijmegen. Heeft u thuis een pakketje oude foto's of wellicht een album met voor ons interessante straatgezichten, gebouwen of personen? Wij maken er graag gebruik van en publiceren het met plezier op onze website. Zo kunt u iedereen mee laten genieten van uw waardevolle fotomateriaal.

We willen graag dat deze rubriek onvervalst historisch is en originele bijdragen bevat van voldoende kwaliteit. Daarom hanteren we de volgende criteria.

• Foto’s en afbeeldingen plaatsen we als:
- ze ouder zijn dan 25 jaar;
- ze herkenbaar Nijmeegs zijn;
- ze origineel zijn;
- u ze ons stuurt per mail als jpg-bestand. Resolutie: 300 dpi (of 600 dpi bij kleine zeer gedetailleerde afbeeldingen).

Klik hier voor een uitleg "Hoe verstuur ik een foto per email"

We plaatsen geen afbeeldingen die gedownload zijn van internet en geen foto’s uit boeken, brochures, kranten en dergelijke. Zulke foto’s mailen is dus zinloos. Bovendien zouden we met plaatsing vaak de auteursrechten van de fotograaf schenden.

• Begeleidende teksten bij de foto’s en afbeeldingen plaatsen we als:
- u die in een mail zet, of met een mail meestuurt als Word-document.

Als u zich aan bovenstaande regels houdt, dan blijft het voor ons ook goed werkbaar. Omdat de stichting en de rest van de website ook tijd vragen, kan plaatsing een paar weken duren. Noviomagus.nl blijft ten slotte vrijwilligerswerk.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Heeft u vragen? Mail ons dan even.

Wij plaatsen, na goedkeuring, graag uw bijdrage op onze website zodat andere bezoekers ervan kennis kunnen nemen.

naar Beeldbank naar voorpagina