Nieuws

Op deze pagina kunt u het nieuws van de afgelopen tijd lezen met betrekking tot NOVIOMAGUS.NL

Ziet u links géén navigatiemenu? klik hier!

Deze website is onze hobby, en dat willen we vooral zo houden. Door drukte of andere bezigheden in onze vrije tijd, kan het daarom even duren voordat uw bijdrage of email wordt behandeld.

Donderdag 14 juli

Zoals u misschien merkte was de site anderhalve dag uit de lucht, de langste off-line die we meegemaakt hebben. Gelukkig is vanmiddag alles weer OK. Onze provider VIP wist gisteren de oorzaak nog niet. We waren niet de enige site die er last van had.

Woensdag 6 juli

Vandaag kregen wij het bericht dat onze oud-collega Beppie van der Heiden op 29 juni jl is overleden. Beppie heeft van juli 2005 t/m april 2011 de eindredactie op zich genomen van onze maandelijkse nieuwsbrief die honderden donateurs en volgers op de hoogte hield van de ontwikkelingen op onze website. Als professioneel tekstschrijfster heeft zij hiermee in die jaren bijgedragen aan ons succes en daarvoor zijn we haar veel dank verschuldigd. We wensen haar familie en vrienden veel sterkte bij dit verlies.
Team Noviomagus.nl

Zaterdag 7 mei

Vandaag is Noviomagus-nieuwsbrief 189 verstuurd aan 995 abonnees. Wilt u ook tweemaandelijks zo'n overzicht ontvangen? Stuur even een mailtje!

Zondag 1 mei

Het werk aan de website lag door ziekte enkele weken stil. Prikbordberichten werden wel direct geplaatst, andere reacties lopen vertraging op.

 100 nieuwste bijdragen en reacties (iets langere reacties zijn dikgedrukt):

terug