Nieuws

Op deze pagina kunt u het nieuws van de afgelopen tijd lezen met betrekking tot NOVIOMAGUS.NL

Ziet u links géén navigatiemenu? klik hier!

Deze website is onze hobby, en dat willen we vooral zo houden. Door drukte of andere bezigheden in onze vrije tijd, kan het daarom even duren voordat uw bijdrage of email wordt behandeld.

Woensdag 13 september - mijlpalen

Linksonder op onze startpagina staat een teller die aangeeft hoeveel bezoek Noviomagus.nl ontving. Ongemerkt zijn we de twee miljoen bezoekers gepasseerd, een mooi getal. En waarschijnlijk waren het er meer want alleen bezoeken via de startpagina worden geteld, niet die door een zoekmachine rechtstreeks naar een pagina geleid worden. Bovendien worden alleen unieke bezoeken geteld, anders gezegd: u wordt per dag maar één keer geturfd.

Een andere grens die we deze week passeerden: sinds de introductie van ons reactieformulier in 2014 stuurde u meer dan 20.000 reacties!

Vrijdag 8 september

Door onbekende oorzaak was de site even uit de lucht.

Kort bericht van de redactie: het lukt nog niet de aangeboden hulp goed te organiseren, en daarmee blijft er veel werk liggen. Een zichtbaar gevolg is het uitblijven van de nieuwsbrief...

Dinsdag 31 januari

Vandaag is Noviomagus-nieuwsbrief 191 verstuurd aan 1019 abonnees. Wilt u ook tweemaandelijks onregelmatig zo'n overzicht ontvangen? Stuur even een mailtje!

 100 nieuwste bijdragen en reacties (iets langere reacties zijn dikgedrukt):

terug