noviogastinstructies

Instructies

Omdat we de internetpagina's van Noviomagus.nl graag interactief willen houden, willen wij u via deze pagina de gelegenheid geven om uw eigen bijdragen te leveren aan deze website. Onder u zijn vast mensen die over een bepaald onderwerp, dat uiteraard Nijmegen betreft, veel afweten. Of u heeft misschien een mooie fotocollectie, verzameling of tekeningen die u graag aan anderen zou willen laten zien.

We willen graag dat deze rubriek onvervalst historisch is en originele bijdragen bevat van voldoende kwaliteit. Daarom hanteren we voor deze rubriek de volgende criteria.

· Foto's en afbeeldingen plaatsen we als:
- ze ouder zijn dan 25 jaar; dit geldt niet voor bv Webmuseum en Gevelstenen.
- ze herkenbaar Nijmeegs zijn, dus geen portretfoto's (tenzij als illustratie bij een Nijmeegs verhaal);
- ze origineel zijn. Het heeft dus geen zin om ons foto's uit boekjes of kranten te mailen. Die hebben vaak ook onvoldoende kwaliteit en met plaatsing zouden we bovendien de auteursrechten van de fotograaf schenden;
- u ze ons stuurt per mail als jpg-bestand, maximaal 1 Mb per foto of afbeelding. Resolutie: tussen 100 en (liefst) 300 dpi.

· Teksten (ook fotobijschriften) ontvangen we graag per mail of via ons Reactieformulier

Als u zich aan bovenstaande regels houdt, dan blijft het voor ons goed werkbaar. Omdat de stichting en de rest van de website ook tijd vragen, kan plaatsing een paar weken duren. Noviomagus.nl blijft ten slotte vrijwilligerswerk.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Heeft u vragen? Mail ons dan even, of gebruik het Reactieformulier.

Wij plaatsen, na goedkeuring, graag uw bijdrage op onze website zodat andere bezoekers ervan kennis kunnen nemen. 

Via de webredactie van Noviomagus.nl kunt u uw opmerkingen aan de gastredacteuren kwijt. Gastredacteurs kunnen tevens een wachtwoord aanvragen voor het bekijken van de filmfragmenten en plattegronden-op-groot-formaat op onze website.

terug


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.