10-LPNijmegenplat

<- Back | Index | Next ->

10-LPNijmegenplat.jpg

LP Nijmegen Plat, de eerste uit een reeks,
ook verkrijgbaar op musicassette...

MCNijmegenPlat1.jpg MCNijmegenPlat1a.jpg

Collectie: Berry Janssen

Reactie 1:

Dick Bertens, 26-01-2009: Noviomagus maakt het mogelijk om veel Nijmeegs aan de vergetelheid te ontrukken. En daarom vind ik het elke keer weer verrassend, wanneer ik de site bezoek, om vroegere collega's, vrienden en bekenden tegen te komen. Ook nu weer bij het zien van de LP-hoes 'Nijmegen Plat'. Hierop zie ik de accordeonist Tonnie Vogel waarmee ik vroeger in de Lucky Stars gespeeld heb.
Ton blies tevens lucht in de alt-saxofoon bij voornoemde band en dat deed hij meer dan verdienstelijk. Trouwens de hele band mocht destijds gehoord worden in Nijmegen en verre, zr verre omstreken. Menige anekdote zou aan die Lucky-tijd de revue kunnen passeren. Wellicht een andermaal?
Bijgaand de hoes van een singeltje dat we destijds gemaakt hebben. Ton Vogel staand links, ondergetekende zittend rechts. Ofschoon ik de andere namen natuurlijk ook ken, ben ik nieuwsgierig naar reacties van bezoekers van deze site.

Reactie 2:

Berry Vogel, 30-04-2013: Ik ben Berry, de zoon van Ton Vogel, hij staat hier o.a. samen met mijn peetoom Albert Paans (met gitaar) op de foto en vormde samen het duo Ton en Bert van de Laoge Mert. Er is later door een cd winkel in de Houtstraat nog een CD genaamd "Het Beste van Nijmegen Plat" uitgebracht waarop op de cd foto mijn vader, mijn oom en Graodus van Nimwegen staan afgebeeld.
De Lucky Stars (waarop mijn vader staat (de linkse) zijn nog op tv geweest in de show van Eddy Becker als jong talent geloof ik..

Reactiepagina

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: