31-LuckyStars <= vorige |  index  |  volgende =>
PlatenCat - 31-Lucky Stars
Bijgaand de hoes van een singeltje dat we destijds gemaakt hebben. Ton Vogel staand links, ondergetekende zittend rechts. Ofschoon ik de andere namen natuurlijk ook ken ben ik nieuwsgierig naar reacties van bezoekers van deze site. Dick Bertens
Heeft u herinneringen bij dit item? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd naar uw verhaal.
31-LuckyStars.jpg
Collectie: Dick Bertens

Reactie 1:

A. Vogel, 25-07-2009: Hallo, The Lucky Stars was toen een toporkest in Nijmegen en de rest van Nederland, en ik kan het weten want mijn vader Tonnie Vogel Sr speelde er in samen met Max Joosten, Joop Molenkamp, Theo Papendorpen en Dick Bertens.

Reactie 2:

Dick Bertens, 09-02-2013: Toen ik als 24-jarige destijds in 1967 bij de Lucky Stars ging spelen, was Ton Vogel de vijftig al ruim gepasseerd. Ik was de jongste van het spul en met lichaam en geest bezig met de Beatles e.d. terwijl zij star vasthielden aan vooroorlogse dansmuziek. Dat werd uiteindelijk de ondergang van een overigens prima bandje waar ik veel geleerd heb. Maar dat is een ander verhaal...

Reactie 3:

Berry Vogel, 30-04-2013: De Lucky Stars (mijn vader Ton Vogel staat links) zijn nog op tv geweest in de show van Eddy Becker als jong talent geloof ik..

Reactie 4:

Raldy Janssen, 30-06-2013: Links onder op de knieen is Max Joosten.

Reactiepagina
Reactie 5:

Marco Sanders, 13-08-2016: Zijn er mensen die nog meer foto's hebben van de Lucky Stars, of Max Joosten? Max is inmiddels overleden en was mijn vader waar ik helaas geen contact mee had.
Reactie 6:

Marcel Vogel, 23-11-2016: Hallo Marco, ik ben de oudste kleinzoon van Ton Vogel, zoon van zijn oudste zoon Wout. Kom toevallig op deze pagina omdat ik op zoek ben naar info over de Lucky Stars. Ik speel inmiddels zelf alweer drie jaar gitaar in een stage band (big and style) en blijkbaar zit die muzikaliteit dus in onze familieroots. Leuk dus om foto's te zien en verhalen te lezen. Ik hoor ze af en toe ook nog van mijn vader en incidenteel luisteren we nog wel eens naar Oh Dolores.
Reactie 7:

Wim van Maasakker, 28-11-2016: mijn vader Piet van Maasakker was toendertijd drummer in de tijd 1960. Werkte veel in Belgie, en zij waren op kermissen in Brabant, Limburg en Gelderland, met de kermis in Groesbeek, bij Jacobs de eerste zondag in sep.
Een van de band leden was toen Dick Otten, maar hij is op een terug verongelukt. hij speelde sax. Ik heb nog foto's van de band toender tijd, een van 1955 en een van 1969.
Ik kwam weleens bij Tonny en Lenny Vogel, zij woonden toen op het Maasplein (naast het badhuis). Zij hadden 4 of 5 kinderen: Woudje, Tonny, en nog 3 meisjes. Van de band was toen ook Jantje Crol piano. hopelijk heb je er wat aan.
1: 2: 3: 4: 5:

1: 2: 3: 4: 5:
Reactie 8:

Joop Gerrits, 30-03-2017: Ik heb 45 jaar geleden nog drumles gehad van de drummer van de Lucky Stars Piet Maasakker. Hij woonde in de Gorisstraat. Hij zag toen al een beroepsmuzikant in mij, hij had het goed: inmiddels 40 jaar beroeps met veel plezier... Ik speel momenteel toetsen en zing en entertain erbij onder de naam joopentertainment. Ik heb 20 jaar geleden bij trio Tonny Vogel gedrumd, de zoon van Ton sr...
Reactie 9:

Wim Otten, 07-12-2018: Net pas het verhaal gelezen van Wim Maasakker over mijn vader Dick Otten. Ben benieuwd of er nog muziek op band staat waar mijn vader op speelt of zingt, ik was drie toen hij kwam te overlijden.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: