CVStAnneke1967

Carnavalsvereniging St. Anneke jubileumgids 1967

Collectie: Rene Martens, oud-senator (toegevoegd 12 april 2011)

In het carnaval-seizoen 1967-1968 bestond CV St. Anneke 15 jaar. Het jubileumjaar kende als vanouds een keur aan activiteiten: Grote Pronkzitting (3 februari 1968), Kindermiddag (18 februari) en Bal-Masque (26 februari), alle gehouden in het Petra Theater aan de Akkerlaan. De feestgids bevatte enkele groepsfoto's, gemaakt bij het Rosarium in het Goffertpark:


Raad van Elf, van links naar rechts:
Voor: Jan Oerlemans, Huub van den Boogaert, page Jose Stal, Piet de Kluis (president), page Ans van de Water, H. Jansen?, A. Thijssen.
Achter: Toon van de Water, Jo Willems, M. Biessels, Geert van der Pluijm, Ton Peters, Ben Kemperman.


Bestuur St. Anneke 1967, van links naar rechts:
M. Heshusius, Jan van de Laak (penningmeester), G. Jacobs, Ton de Kluijs (voorzitter), Ab Keizers, Toon Reijnen (secretaris), Ben Kemperman.


St. Anneke Dansgarde 1967, van links naar rechts:
Gehurkt: Marja van den Bogaard, Marja Biessels, Jose Martens, Wilma Breuker.
Staand: Anke Massee, Petra van de Water, Fanny de Ruyter, Elly van den Bogaard, Sienie Willems, Marga Biessels, Thea Stolz.

Heeft u herinneringen aan deze club? REAGEER, we zijn benieuwd naar uw verhaal.

Reactie 1:

Anke Petit-Massee, 01-09-2012: Beste meneer Martens, via mijn zus kreeg ik de site door van Carnavals vereniging St. Anneke. Ik sta bij de dansgarde (Anke Massee) en heb er vele leuke herinneringen aan. Ik heb mijn foto album er bij gehaald en wat foto's uit die tijd bekeken. Bv. van de jeugd dansmariekes welke ik samen met Fanny de Ruijter heb geleid. Er was volgens mij ook een jeugd raad van elf in die tijd.
Ook foto's waar wij als dansgarde als Tirolerinnetjes optraden en verschillende prijzen hebben gewonnen. Ook herinner ik mij de hofkapel De Knollenplukkers waar mijn broer Rob Massee bij speelde en mijn zus Cissy Massee optrad. Vervlogen tijden van weleer!! Op Rozemontag met z'n alle naar de stad, de zittingavonden.. Het komt allemaal weer boven.
Zelf woon ik al jaren in het zuiden van het land, in Tilburg waar ik nog ieder jaar carnaval vier.
Ik zal enkele foto's meesturen, misschien heeft u er iets aan.
Met groet Anke Petit-Massee, Tilburg

Reactie 2:

Anke Petit-Massee, 10-09-2012: Leuk dat de foto's op de site staan met mijn verhaaltje alleen kreeg ik van mijn jongste zus op mijn kop dat ik niet had vermeld dat zij naast mij staat bij de tirolerinnetjes. Dat ga ik even rechtzetten. Zij staat naast mij de derde van rechts en heet Dorry Massee. De foto van de dansgarde is ook gemaakt vanwege het 15 jaar bestaan. Die van de jeugd dansgarde iets later, ik denk eind jaren '60 want in 1970 ben ik er mee gestopt i.v.m. mijn studie in Arnhem.
Ik begrijp dat st. Anneke nog steeds bestaat. Misschien leuk om een keer naar Nijmegen te komen tijdens een carnavalsavond???
Met groet Anke Petit

 
Reactie 3:

Peter Janssen, 28-08-2022: Ik zou als oud President van deze mooie club graag in contact komen met mevr. Anke Petit-Massee. We zijn druk bezig met een jubileumboek over 75 jaar St. Anneke dat in 2027 uit moet komen.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: