Een bordje van het 25 jarig bestaan van het Dameskoor Theresia Parochie. Het bordje is gemaakt door Potterie Jannie Blok in Nijmegen. Dit staat op een rond stickertje achterop het bordje.

Collectie Berry Janssen

Heeft u herinneringen aan dit item? Laat het ons weten, wij maken graag gebruik van uw verhaal.

Reactie 1:

Jannie Blok, 25-03-09: Rondneuzend op het internet vond ik tot mijn verbazing een herinneringsbord dat ik ooit gemaakt heb voor het dameskoor in Nijmegen, erg lang geleden. Volgens mij heb ik er toen meerdere gemaakt, met veel plezier overigens!

Tegenwoordig woon ik voor het grootste gedeelte in Arizona USA en werk voornamelijk in fused glas. zie mijn website www.jannablok.com 

Reactie 2:

Anneke Pieterse, 25-03-09: Dit bordje is gemaakt door mijn moeder (Jannie Blok). We woonden toen nog in Nijmegen op de Hatertseweg waar ze aan huis de pottenbakkerij had.
Mam heeft erg veel van dit soort opdrachten gedaan, vaak stond ik er bij als klein meisje om te kijken wat ze deed. Kan me de geur van haar atelier (met voorin een klein winkeltje) nog heel goed herinneren.
Ook veel communiebekers en geboortebordjes leverden ons weer boterhammen op.

Wat leuk om dit tegen te komen, het brengt goede herinneringen terug. En op de site stond de vraag erop te reageren als het iets naar boven brengt.
Bij deze!

Hartelijke groet

Reactie 3:

Ellen Pieterse, 02-04-09: Tja, dan kan een reactie van mij niet uitblijven, ik ben de andere dochter.
Ik ben niet in de voetsporen van mijn moeder getreden, maar zangeres geworden. Dus ook een indirecte link naar het dameskoor van het bordje!


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.