afspraken en regels

Hieronder hebben wij een paar regels opgesteld die we van belang achten voor het goed uitvoeren van de kijktocht. Het is verstandig om deze goed met de kinderen door te nemen alvorens ze de kijktocht gaan lopen.

Afspraken en regels:

Aangezien de wandeling plaatsvindt in het centrum van Nijmegen is het maken van goede afspraken erg belangrijk.

-      Van te voren zijn groepjes gemaakt. Elk groepje heeft een begeleider. Er wordt niet gewisseld van groepjes. Er moet altijd naar de begeleider worden geluisterd.

-      Tijdens het lopen van de tocht wordt de routebeschrijving goed gevolgd. Als je twijfelt of je goed loopt blijf dan niet doorlopen maar zoek een naambordje of vraag het aan iemand.

-      Let op het verkeer!!! Loop altijd op de voetpaden en let goed op bij het oversteken. Ook als je al ziet waar je heen moet blijf je de aanwijzingen volgen zoals ze in de routebeschrijving staan.

-      Probeer de opdrachten zo goed mogelijk te maken. Er is genoeg tijd om na te denken. De ouders zullen in de gaten houden dat er genoeg tijd is om alle opdrachten te kunnen maken. Sommige opdrachten kun je alleen op school afmaken, schrijf dan op welke informatie je nodig hebt om de opdracht later af te maken.

-       Probeer met het hele groepje samen te werken.

  home


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.