zoekplaatje

Woning Prinsenlaan 24

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullingen heeft.

Vraag:

Hierbij een aantal foto's (170 t/m 178) waar ik de locatie, datum of de namen niet van kan herleiden. Dit zijn foto's uit het album van mijn vader, waarvan ook hij niet weet wie het zijn of waar het is. Het zal allemaal in Hatert of Nijmegen gesitueerd zijn geweest, alleen het gebouw zou elders in de omgeving kunnen zijn. Mijn opa was aannemer.

Op bovenstaande foto staan opa Rutten als aannemer.

Ik zou blij zijn hier meer over te weten te komen.

Collectie: Yvonne Rutten

terug

Reactie 1:

Frans van Berkel, 04-02-2012: Deze prachtige woning in de Prinsenlaan te Nijmegen was eigendom van de familie Puts. Er was een schildersbedrijf in gevestigd. Deze mensen waren bevriend met mijn ouders.


[Redactie: ten bewijze een foto van Google Streetview van het pand Prinsenlaan 24.]

Reactie 2:

Trees Puts, 26-05-2016: Ik ben hier geboren in dit prachtige huis, heb hier gewoond met mijn zussen Leen en Ems en broer Wim even als mijn nicht Jolanda. Wij zijn reuze benieuwd wat er uiteindelijk van het huis van mijn vader Wim Puts (schildersbedrijf) is geworden.
Reactie 3:

Wil Struike, 27-05-2016: Op de hoek van de St Jacobslaan met, de latere Slotemaker de Bruineweg, woonde naast Aannemer Hubers ook een schilder met de naam Puts. Zou dat familie van elkaar kunnen zijn?
Reactie 4:

Rob Essers, 27-01-2017: Op de achterkant staat een stempel met de tekst "V. ZWAM & BARTEN, V. HEEMSKERCKSTR. 47, NIJMEGEN.". De bouwvergunning voor Prinsenlaan 26 is verleend op 9 juni 1925. De foto is waarschijnlijk in 1926 gemaakt. Kennelijk waren Marinus van Zwam en Theodorus Johannes Barten voor 1928 samen werkzaam als fotograaf. Zie ook zie reactie bij zoekplaatje nr. 171.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: