zoekplaatje

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Britse soldaten op een tandem.

Wie herkent deze foto? In eerste instantie dacht ik aan de Voorstadslaan hoek Biezendwarsstraat.
Doch ik twijfel omdat daar een hele rij dikke eikenbomen stonden. Wie kan helpen?

Inzender: Henny Meijer

terug

Reactie 1:

Oswald Stapper, 03-04-2011: Beste Henny net zoals jij heb ik op de Voorstadslaan gewoond jij op 183 en ik op 177. Je zou inderdaad zeggen het is de Voorstadslaan alleen de bomen waren vele malen dikker als welke op de foto staat. Wij hadden inderdaad een paar huizen verderop met bogen maar het is beslist geen Voorstadslaan. Met vele groeten van een oude buurjongen en tevens vriend Oswald Stapper.

Reactie 2:

Johan Metselaar, 06-04-2011: Ik ben vrij zeker van de locatie van deze foto. De huizen op de achtergrond staan aan de Voorstadslaan. De militairen fietsen op de splitsing Voorstadslaan/Niersstraat de Niersstraat in. Op de bijlagen is de gelijkenis perfect te zien. De erkers, waarvan een met de kenmerkende kruizen, komen helemaal overeen. Daarnaast klopt het aantal "kantelen" (4, 3, 3, 1) op de daken ook helemaal. Kortom, geen twijfel mogelijk.


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: