zoekplaatje

Wennekes, R.F.J.

Wennekes, F.A.P.

Wennekes, L.E.J.

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Onlangs heeft mijn schoondochter ergens op een rommelmarkt een fotolijstje gekocht. Ze vond het langgerekte model zeer geschikt om er foto's van haar eigen drie kinderen mee in te lijsten. In het lijstje zitten echter nog drie pasfoto's van de oorspronkelijke eigenaar(s). Blijkens aantekeningen op de achterzijde betreffen het foto's uit 1958 van kinderen van een Nijmeegse familie.

Mijn schoondochter was het direct eens met mijn voorstel om het fotolijstje voorlopig intact te laten en het eerst digitaal aan te bieden aan Noviomagus.nl.
Wellicht herkent iemand (zich in) de portretjes.

Collectie: Wim Benda

terug

Reactie 1:

Rolf Wennekes, 26-03-2011: Het was een bijzondere verrassing een jeugdfoto van mijzelf, mijn broer en mijn zus op deze website te vinden (mijn jongere zus was toen nog niet geboren). De foto's zijn gemaakt naar aanleiding van de verplaatsing van mijn vader als buitenlands correspondent voor o.a. De Gelderlander naar Bonn, dus hadden wij kinderen paspoorten nodig. Ik kan me het fotomoment nóg herinneren: een fotograaf op de Molenstraat. Mijn moeder heeft voor de familie toen een aantal lijstjes laten maken, ter herinnering. Het lijstje in uw collectie stamt vermoedelijk uit de nalatenschap van de tweede vrouw van mijn grootvader. Ook hing een soortgelijk lijstje in onze toenmalige woonkamer in Bonn. Waar dat uiteindelijk is beland, weet ik niet.

Ik vind het bijzonder leuk en attent om te horen dat uw schoondochter het lijstje in stand gehouden heeft!


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: