100-Theo-290808

100-Theo-290808.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Wie (her)kent iemand van deze foto? Het is vermoedelijk de familie Huting die tijdens of vlak na de oorlog woonde in de Meidoornstraat nr 24 in Nijmegen. Zij worden gezocht door de familie van de Canadese soldaat Ralph Peters die door hen tijdens of vlak na de oorlog verzorgd is en/of bij hen in huis is geweest.

Collectie: Theo Muller

terug

Reactie 1:

Ab Huting, 29-08-2008: Via via hebben wij gehoord dat de familie op deze foto gezocht wordt door de familie van een Canadees, die bij de familie Huting, ingekwartierd is geweest. Ik ben de zoon Ab Huting en weet inderdaad dat Ralph Peters bij ons in huis is geweest. Wij vinden dit heel apart en zouden ook met de familie van Ralph in contact willen komen.

(Red. het adres is inmiddels doorgegeven aan Theo Muller)

Reactie 2:

Theo Muller, 02-09-2008: Mede namens de zoekers uit Canada, hartelijk dank voor uw hulp.
Veel sukses met uw site.

Reactie 3:

Ab Huting, 03-09-2008: Wij hebben inmiddels contact gehad met de aanvrager uit Canada en hebben al meerdere e-mails uitgewisseld. We zijn heel tevreden over deze gang van zaken en bedanken bij deze de vrouw die ons erop opmerkzaam heeft gemaakt , dat deze foto op uw pagina stond. Nogmaals bedankt.

Reactie 4:

A.W.A. Huting, 07-07-2009: Geachte Heer Muller, Na wat heen en weer ge-e-maild te hebben en onze agenda's naast elkaar te leggen is Barry Peters afgelopen 28 juni bij ons in Nijmegen geweest en hebben we hem een heel stuk geschiedenis over Market Garden en een Brug te ver rijker gemaakt.
We hebben een heel druk programma afgewerkt waarvoor we in Nijmegen, Groesbeek, Berg en Dal , Beek, Mook, Grave, Emmerich (hier was Ralph gewond geraakt) Arnhem, Oosterbeek, Wageningen en weer terug in Nijmegen, om hier bij de Waalbrug alles te bekijken en ook de Grote Markt en de binnenstad.
Hij heeft heel veel foto´s gemaakt om het thuisfront te informeren en om alles wat hij te horen heeft gekregen op een later tijdstip een plaatsje te kunnen geven.
Hij vond het geweldig de ontvangst die hij hier heeft gekregen waarbij de eerste dag ook Cor, Ton en Annie aanwezig waren, hij was erg dankbaar en ging voldaan met zijn reis door Europa verder.
Wij wilden U over de uitkomst van het plaatsen van een foto laten weten en zijn u er ook namens onze familie dankbaar voor.


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: