088-Fkidpstraat003

088-Fkidpstraat003.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

REAGEER

Vraag:

Mijn moeder, Truus Rikken 82 jaar, wilde haar foto's opruimen. Ik wilde ze graag hebben. Ik heb 2 foto's waar ze zelf opstaat.
Op deze foto staat Banketbakkerij Lunchroom, en IJS, waar precies? Mijn moeder is 2e van rechts onderaan, met lichte regenjas. Misschien wordt iemand herkend?

Collectie: Wil Hendriks

terug

Reactie 1:

Ferry Cillessen, 22-06-2008: Wat een verrassing om vanuit hier Australia mijn moeder op een foto te zien van een lange tijd geleden. Na een telefoontje en post liet ze me weten dat het hier gaat om een uitstapje met de K.A.V.in de 50-er jaren waarschijnlijk Wageningen. Mijn moeder leeft nog in volle gezondheid in Nijmegen. Op de foto staat ze naast je moeder uiterstrechts. Enige andere herkenningen zijn Mevr.Steer. Ouwe Door, MevrLeenders, Mevr.Rutten.

Reactie 2:

Wil Hendriks, 09-07-2008: Ferry Cillessen uit AustraliŽ heeft op 22-06-08 gereageerd op mijn zoekplaatje nr. 88. Hij herkende zijn moeder, die naast mijn moeder staat. Ik heb mijn moeder vandaag de foto nog eens laten zien, de namen erbij genoemd, maar ze herkende er niemand van, heel erg jammer; KAV-uitstapje zei haar ook niets. Misschien kan hij nog aan zijn moeder vragen welke dames het zijn, die hij met name noemt?


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: