087-hatertseveldweg

087-hatertseveldweg.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

REAGEER

Vraag:

Dit is waarschijnlijk nabij de hoek Hatertseveldweg-Asterstraat. Op de hoek aan de rechterkant zat vroeger Hermans, dat was een soort sigarenwinkeltje. De personen op de foto zijn mij verder allemaal onbekend. Wie herkent er mensen?

Collectie: Geer Scholten

terug

Reactie 1:

Gjalt Mulder, 30-05-2009: Staande derde van links is mevr Wietske Sibma Kloosterman eigenaresse van de melkinrichting Maas en Waal aan de Hatertseveldweg. (Red: zie ook hier)

Reactie 2:

Cees de Vos, 04-06-2009: Ik heb een keer ' bescheiden' gereageerd op het "sigarenwinkeltje" op de hoek van de Asterstraat, ik kocht daar in mijn adolescente jaren mijn shag.

Het winkeltje is zichtbaar acher de dame met bril; staande persoon derde van rechts.

Leuk oud kiekje van: ' Wat eens was..!

Reactie 3:

Monic Armiento-Hissink, 14-05-2014: Dat winkeltje was van mijn oma.

Redactie: Meer informatie over dit winkeltje staat bij een andere foto van de Rozenbuurt.
Reactie 4:

Thera Roeleven, 05-07-2020: De dame linksachter op de foto is mijn oma, Marie Roeleven-Janssen. De jongeman op de foto derde van links, helemaal voor, met armen over elkaar, is mijn vader Joop/Joos Roeleven. Zij woonden op de Hatertseveldweg.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: