073-VanHaren1

073-VanHaren1.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Onlangs kregen we van Henk Okkerse een stapeltje foto's die hij via-via in zijn bezit had gekregen. Het zou kunnen zijn dat de foto's gerelateerd zijn aan een familie van Haren uit Nijmegen. We vragen ons af wie bovenstaand pand herkent en aan wie het toebehoord.

terug

Reactie 1:

Ingrid Alders: Met dank aan de stadsbeeldfoto's, ik hoef er mijn stoel niet voor af: Deze woning staat aan de Berg en Dalseweg, op een hoek met de Broerweg, tegenover dierenarts Cornelisen.

Reactie 2:

Arjen W. Kuiken: Dit is het huis op de hoek van de Berg en Dalseweg en de Broerweg. Op de voorgrond ziet men vaag de tramrails lopen.

Reactie 3:

Ingrid Alders: Met dank aan het digitaal bouwarchief van de gemeente stuur ik je een bouwtekening mee.

Reactie 4:

Peter Huijs. Dit is inderdaad hoek Berg en Dalseweg / Broerweg, wij woonden vroeger in de Eikstraat.

Reactie 5:

Jan van Ooijen: Dan zou foto 0652-1936-1 uit de serie Oud Nijmegen 651 t/m 660 van "Foto's oud" heel goed in de voortuin van dat huis gemaakt kunnen zijn of anders in de tuin van de buren.

Reactie 6:

Wim van Megen: In 1950 was daar gevestigd fotobureau A. Reijnen jr. zie bijgaande scan.
Mijn grootouders waren op 12 juni 1950 50 jaar getrouwd en de fotoreportage bij die gelegenheid is gemaakt door de Hr. Reijnen. Gelukkig heeft hij toen op de achterkanten zijn naam en adres gestempeld, zodat wij nu nog weten wie daar toen woonde. (overigens volgens mij op de bovenverdieping en werd de benedenverdieping door een ander gezin bewoond.)

Reactie 7:

Paul Bleumink en Hedwig Hanselman: Beste mensen, hartelijk dank voor alle waardevolle informatie die wij over ons mooie huis hebben mogen ontvangen. We dagen heel Nijmegen uit om nog meer interessante feiten en foto's aan te dragen. Wij zijn sinds april 2004 de trotse bewoners van dit huis.


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: