065-Foto 7

065-Foto 7.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Deze foto zal wel gemaakt zijn toen een soldaat thuiskwam uit Nederlands IndiŽ, en toen de hele familie op de foto ging. Deze familie hierop is de familie Walner, maar wie weet de namen van de mensen die erop staan?

Collectie: Koen Hermsen

terug

Reactie 1:

Jan Heijmans: Volgens mij woonde de fam Walner in de Marsstraat. Ik kan er 2 van terug. Ik heb nog met uitert links op de foto geschaats op de rietbaan aan de Weurtseweg .

Reactie 2:

E.W. Sjoerdsma: Links boven op de foto is Piet Walner, woonde later op het Maasplein. Was een echte SCHman !

Reactie 3:

Henk Walner jr: Hallo, ik ben de kleinzoon van de familie Walner in de Marsstraat. Op de foto staan van links naar rechs ome Piet, ome Kees, mijn vader Henk, ik dacht ome Jan, daarvoor ome Jo en daarnaast opa Walner met de hond Teddy. In het midden oma Walner. Naar rechts ome Roel, tante Marie, tante Zus, Annie en tante Fien. Ik ben Henk Walner en heb zelf 27 jaar in de Marsstraat gewoond op nr 25 en mijn moeder nog tot jongstleden februari. Woont nu in de Dijkstraat.


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: