063-Foto 5

063-Foto 5.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Deze foto komt uit 1928, met Maatje Duvekot en Antonius Gerardus Christiaans. Hij was Korporaal Konstabel bij de Koninklijke Marine en is geboren en getogen in Nijmegen. Maatje Duvekot komt uit Zeeland maar heeft na het huwelijk in Nijmegen gewoond tot 1944. Ik zou graag willen weten of er mensen zijn die mij meer kunnen vertelen over mijn overgrootouders, Maatje Duvekot en Antonius Gerardus Christiaans.

Collectie: Koen Hermsen

terug

Reactie 1:

Joop Christiaans, 17-10-2008: De man op de foto is vermoedelijk een broer van mijn vader (Jo Christiaans, geboren 25-01-2004). Voor zover ik mij kan herinneren viel bij ons aan tafel in de jaren 60 regelmatig de naam “ome Antoon” die bij de Marine zat. Hij woonde toen al niet meer in Nijmegen, maar ergens in Utrecht (Hilversum of Zeist o.i.d.) Waar precies weet ik niet meer.
Volgens mij is er nog 1 zus van mijn vader in leven. Dat zou “tante Driny” moeten zijn. In de 70 en 80-er jaren woonde zij in de zelfde straat als haar zus “tante Riek(a)” en wel in de Tooropstraat, ergens tussen huisnummer 80 en 100, in Nijmegen.


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: