027

027.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Verzamelaar Hans van den Berg zou over bovenstaande foto graag nadere gegevens ontvangen. Ter informatie kan hij melden: Mogelijk Hees. Op de (electriciteits/telefoon-)paal, rechts van het midden, staat nr. 133.terug

Reactie 1:

Reinier Ligtenberg: Volgens mij is dit huize Beau Lieu op de hoek Korte Bredestraat/Bredestraat in Hees.

Reactie 2:

Wim van Maassen: Het zou kunnen dat dit Beau Lieu is,maar als je bij ansichtkaarten/straten/Bredestraat de eerste foto kijkt,staat Huize Beau Lieu veel dichter aan de straat.

Reactie 3:

Theo Phoelich: Aan de bouw te zien kan het ook de orangerie van huize Dukenburg zijn, wat nu een restaurant in de 51e straat in Lankforst is.

Reactie 4:

Wim van Maassen: Deze foto, "Pand aan de Kerkstraat 127 omstreeks 1915", heb ik gevonden op de site van de Vereniging Dorpsbelang Hees, dit zou de voorkant van 't huis kunnen zijn.

Reactie 5:

Hans van den Berg, 16-05-2010: Hierbij heb ik het genoegen te melden dat Zoekplaatjes Locaties nr 27 hedenmorgen is opgelost. Het huis op de foto blijkt Huize Meervliet in Velsen te zijn. Bewijsfoto is te vinden op de site van: Onbekend in Nederland, Oplossingen, nr G 449.


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: