025

025.jpg

Weet u ons iets meer te vertellen over de hierboven getoonde foto (datum, lokatie, gebeurtenis en/of personen), reageer dan. Ook herinneringen aan hetgeen hierboven te zien is zijn natuurlijk welkom!

Dit zoekplaatje is OPGELOST, maar REAGEER gerust als u aanvullende informatie heeft.

Vraag:

Verzamelaar Hans van den Berg zou over bovenstaande foto graag nadere gegevens ontvangen. Ter informatie kan hij melden: Gezelschap bij een tuinvijver. Achtergrond hotel (?)

terug

Reactie 1:

Bernard Ellenbroek jr.: Een heel voorzichtige goků misschien in de achtertuin van wat nu het Margrietpaviljoen is, aan de Ten Hoetstraat??

Reactie 2:

Gerrit Jansen, zoon van Annie Driessen, 21-10-2008: Als het goed zie staat midden in de foto een grote rijzige man in zwart pak met pouchette, dit is Gerard de Groot. (Ik weet niet of ik de naam goed spel).
Hij was hoteleigenaar van hotel Groot Berg en Dal. Het hotel bestaat niet meer.
De foto is in de achtertuin gemaakt, van de voorzijde gekeken aan de rechtse zijde. Linksachter was de keuken en leveranciersingang. Hr de Groot was getrouwd met een mevrouw uit Berlijn, een duitse, hadden volgens mij geen kinderen. Wel verre verwanten richting Hilversum.
De heer en mevrouw woonden later achter ons op de Bosweg in BEEK, in een witte villa.  Hr de Groot is ook een poos raadslid in Beek geweest.
Aan dit hotel heb ik nog gewerkt via aannemer Albert de Witt uit Beek. Ook op de Bosweg kwamen we heel veel, hielpen in de tuin, deden de boodschappen, hielpen met de wijnflessen transporteren, en pasten ook op het huis,  winterdag scheeuwruimen. De anderen op de foto herken ik niet ik was toen net 15 jaar, dat is 50 jaar geleden.


REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: