1447

< vorige | index | volgende >

ON1447 - bij de Commanderie van St. Jan in 1956

Hi deze foto is genomen van de commanerie in de jaren 1956, voor de deur van het woon huis van de van Weel family, rechtse kant bij de Pepergas. Joop van Weel was toen de eigenaar. Meisje op muurtje Trudie van Weel, de jongen is Jopie van Weel, in de deur Truus Roos.
Ik werkte daar toen als hulp in het huis. Joop had toen al zijn wijn kelder, in het torentje. Was een leuke tijd daar, en ik was just one of the family. Wij hadden zelfs ons trouwfeest daar. Heb nog contact met Trudie.
Hope you like this one, Regaerds

Ingezonden door Truus van Leeuwen-Roos (geplaatst 06-08-2015)

Reactiepagina
Reactie 0:

Truus van Leeuwen-Roos, 06-08-2015: Foto bij de Commanderie
Reactie 1:

Truus van Leeuwen-Roos, 07-08-2015: Deze foto gemaakt in de kelder van de commanderie ter gelegenheid van ons trouwen in 1958. Joop en Truus van Weel gaven ons dat als een wedding gift.
All the best, Truus

Reactie 2:

Leo Verhees, 06-09-2015: De Commanderie, met een heuse uitsmijter in kleding van een gendarmerie met knuppel, is nog jaren een bekende wijnbar/kelder geweest met de altijd aanwezige Joop van Weel die de goede gewoonte had om vaste klanten na sluitingstijd nog voor "een afzakkertje" uit te nodigen bij hem thuis.
De Commanderie was een soort stamkroeg waar veel 20 tot 30 jarige jonge ondernemers, oudere studenten en jonge officieren in het weekend kwamen. Ik was daar regelmatig bij!!
Reactie 3:

Truus van Leeuwen Roos, 07-09-2015: Ja dat was zo! ik was daar dan ook vaak, heb er nog wat fotos van.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: