795-mannen-bij-vrachtwagen-33.jpg

<- Back | Index | Next ->

795-mannen-bij-vrachtwagen-33.jpg

Deze foto is in Nijmegen ergens onder in de wijk bij de Waalkade genomen waar mijn oom, Jan Voerman (zie links achter op de foto ) een groothandel in tuingereedschap had. Welke straat weet ik helaas niet meer noch of de straat er nog is (meestal plempen ze het vol met nieuwe appartementen helaas). Als je de straat uitliep kwam je langs een paardensmid bij de Waalkade staat me bij. 

Collectie: Henk Linders

REAGEER

Reactie 1:

Jo Janssen, 05-11-08: Deze foto is genomen op de Eiermarkt, waar de Gelderse Triplexhandel een bedrijf heeft gehad, aan de andere kant van het bedrijf was een ingang naar het magazijn in de Stokkumstraat.

Reactie 2:

Albert de Valk, 09-07-2012: op de Eiermarkt stond ook de Scala bioscoop, als er iemand uit ging die er niets aan vond mocht jij erin.

Reactie 3:

Ad Koot, 25-08-2012: Op de Eiermarkt stond inderdaad de Scala bioscoop ik weet nog dat dat een soort "Nishut" was, zo'n ronde golfplaten loods.
Ad Koot, Gennep

Reactiepagina
Reactie 4:

Rob Essers, 21-02-2018: Op archieffoto F16490 (Datering: 1960) zijn de panden te zien nadat de Fa. JOH. VOERMAN en de GELDERSE TRIPLEXHANDEL vertrokken waren.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: