778-SCEfoto4.jpg

<- Back | Index | Next ->

778-SCEfoto4.jpg

De Sportclub Excelsior Nijmegen bij haar 10-jarig bestaan op 17 september 1937 voltallig op de foto.

Behalve de eerder genoemde namen bij de elftalfoto seizoen 1935 / 36, heb ik geen namen bij deze foto. Ik weet wel dat er ook iemand tussen moet staan met de naam Gommers. Hij werkte later bij ijzerwarenhandel Van Campen in de Molenstraat. Ik herinner me dat mijn vader in de jaren 60 wel eens bij van Campen moest zijn, en dan werd er steevast even bijgepraat met dhr. Gommers. Ik was daar vaak bij en ik meen dat zijn voornaam Kees was. 

Collectie: Theo Binnendijk

Reactie 1:

H.van Gessel, 11-04-2012: In deze mêlee herken ik - als hij er al tussen zou staan- dhr Gommers ook niet erg gemakkelijk terug: klein, stevige bouw, rustig maar uiterst betrokken en veelal -op zijn brommertje aanpeddelend- aanwezig. In de periode van de velden op de Vossenlaan was hij evenals bv. good old Berrie een van de legendarische vrijwilligers die SCE droegen en een 'degelijke' uitstraling gaven !! Hoe gezellig het jaarlijkse taartentoernooi met gemixte teams !!

Reactie 2:

Jos van Reen, 01-06-2012: Op foto 778 - SCE foto 4 herken ik in ieder geval mijn vader, Theo van Reen. Hij staat op de achterste rij, derde vanaf links. Hij is in latere jaren ook nog voorzitter geweest van SCE, toen ze voetbalden aan de Vossenlaan. Het speldje wat hij kreeg als erelid heb ik nog thuis liggen. Ook weet ik dat hij iedere week een ingevuld totoformulier ging inleveren bij dhr. Gommers.

Reactiepagina

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: