118

118.jpg

Reactie 1:

Ron van Swelm, 16-01-2016: Het interieur van Vroom en Dreesman net na de opening van de nieuwbouw op de Grote Markt.
Reactie 2:

Jan Hissink, 18-01-2016: Het belangrijkste was later natuurlijk die prachtige kast met aapjes (Bimbo Box) die halverwege de trap stond. Dit strakke interieur waren we allemaal vergeten, maar die aapjes ...
Google maar eens bimbo box en aapjes.
In Dordrecht is er zelfs een teruggeplaatst; te laat! Het heeft V&D niet kunnen redden.
Reactie 3:

Paul Broekman, 04-03-2016: Ik weet nog goed dat die nieuwe V&D in Nijmegen een trap kreeg die zich in mijn ogen naar boven bewoog. Zoiets hadden de meeste mensen nog nooit gezien. Iedereen moest dat eens ervaren hebben, ook ik met mijn ouders. Ik weet dat er in het begin iemand bij was die een oogje in het zeil hield. Ik hoorde, of het waar was of niet, dat er eens een meisje met haar lange haren tussen de roltrap kwam. Hoe het is afgelopen met haar is mij niet duidelijk. Maar het heeft wel indruk gemaakt!
Ja, die aapjesmuziekbox kan ik mij en niet alleen ik heel goed herinneren. Ook zo'n noviteit wat je meteen bij het binnenkomen aantrok. Je moest er geloof ik een stuiver of een dubbeltje ingooien. Later is deze aandachtstrekker verdwenen. Ik geloof dat het oubollig was geworden! Jaren later werd dit apparaat toch weer van stal gehaald. De muziekaapjes, een echt orkest, verscheen nu op de eerste verdieping op een wat verborgen plek.
Jammer dat het management te laat met meer van dat soort nieuwigheden is gekomen...

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.