vWelderenstraatWenting53-07-32.jpg

< Back | Index | Next >

vWelderenstraatWenting53-07-32.jpg

Van Welderenstraat 72, Wenting

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.

Reactie 1:

Ron Dodemont, 01-02-2009: Van de bakker op de foto kan ik mij niets meer herinneren, maar van de naastgelegen fotograaf des te meer! Wat hadden we toen als tieners toch veel pasfoto’s nodig . .

Reactie 2:

Mark van der Putte, 29-03-2013: Het pand naast de bakker is de fotostudio (van Welderenstraat 72) van mijn opa. De naam van de studio was: Foto-studio A.M.H. Rademakers.

REAGEER

Reactiepagina
Reactie 3:

Vera ten Haaf, 30-07-2017: De bakker die ik mij hier herinner was bakker de Vaan met zijn heerlijke abrikozenvlaatjes. Mijn tante en oom woonden boven de winkel en als ik op visite was dan ging ik gauw even naar beneden wat lekkers kopen!!
Mijn oom Marinus de Vries werkte bij de fam. de Vaan in de bakkerij.
Ik kom oorspronkelijk uit Arnhem, maar de hele familie van mijn moeder komt uit Nijmegen. Ik was in de periode van ongeveer 1957 tot 1971 iedere vakantie in de van Welderenstraat 68 wanneer mijn ouders in het buitenland zaten, samen met mijn hondje. Wanneer ik mijn hondje uit liet kwam ik meestal langs Kapsalon Glaser waar ik Lody nog wel eens tegen kwam. Het was altijd een super leuke vakantie, midden in het centrum van Nijmegen.
Reactie 4:

Laura de Schepper, 18-06-2020: Volgens mij was een van de zonen van bakker Wenting ene Gerard, later onderdirecteur van MMS St.Rosa aan de Dennenstraat. In mijn 4de studiejaar in oktober 1969 overleed hij aan een hartaanval.
Mijn overgrootvader Klijselij, zijn dochter en mijn ouders met mijn oudste broer van 1 jaar woonden op nr 26a, boven wat nu juwelier Peeters is. Destijds zat er de groentezaak van van Hees. Iedereen in de straat kende elkaar.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: