Ziekerstraat132DePostduif53-09-17.jpg

< Back | Index

Ziekerstraat132DePostduif53-09-17.jpg

Ziekerstraat 132, De Postduif (hoek Tweede Walstraat)

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.
Reactiepagina
Reactie 1:

Antoon Duynstee, 27-10-2016: Verbazingwekkend hoeveel bakkerijen er in Nijmegen zijn. Wat betreft De Postduif, volgens mij heette de familie Krabbe. Dhr. Krabbe bracht het brood aan huis. Wat mij nog bijstaat, is dat Dhr. Krabbe, toen mijn ouders verhuisden van de Prins Bernhardstraat naar de Sterreschansweg, hij ook niet te beroerd was om ook aldaar brood te bezorgen. Kijk, dat is nog eens ouderwets service betoon anno jaren 50 hetgeen in de huidige tijd ver te zoeken is.
Reactie 2:

Monique Le Brun, 15-03-2019: Ik woonde er schuin boven, in mijn studententijd, van 1979 tot 1986. Heerlijke geuren van vers brood kwamen 's nachts mijn kamer binnen. 's Morgens vers brood halen was altijd feest! Ik denk er nog steeds met plezier aan terug!
Reactie 3:

Pierre van der Meer, 11-06-2019: De naam van de familie luidde "Van der Krabben". Zelfs toen wij buiten de stad gingen wonen gingen we nog jaren naar de Ziekerstraat om er ons vertrouwde brood te halen.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: