TweedeOudeHeselaanBoom53-09-13.jpg

< Back | Index | Next >

TweedeOudeHeselaanBoom53-09-13.jpg

Tweede Oude Heselaan 141, Boom (hoek Kanariestraat)

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.

Reactie 1:

Wim van Maassen, 20-07-08: Deze bakker, die brood bezorgde bij mijn Grootouders aan de Kloosterstraat, werd door mijn Opoe Gerrit de nachtbakker genoemd. Omdat hij nogal innam op zijn zaterdagse ronde kon 't nog wel eens tien uur of half elf s'avonds worden voor er brood gebracht werd voor de Zondag. Wel lekker brood.

Reactie 2:

Henry Artz, 23-05-09: In mijn jeugdjaren woonde ik in de Oude Heeselaan waar mijn vader een sigarenzaak had (nu motorzaak Siezenis). Na de Kerst werden de kerstbomen (om de oven mee te stoken) opgehaald die dan achter de bakkerij werden opgeslagen, en waar wij als kind in gingen spelen, en natuurlijk onder de hars kwamen te zitten. Geregeld kwamen we ook in de bakkerij waar het heerlijk warm was, en het gesjirp van de krekel konden horen. Wanneer we naar huis gingen dan kregen we een bolletje deeg mee voor onderweg.

Reactiepagina

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: