JanvGalenstraatDeBruyn53-07-69.jpg

< Back | Index | Next >

JanvGalenstraatDeBruyn53-07-69.jpg

Jan van Galenstraat 51, De Bruyn (De Bruijn)

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.

Reactie 1:

Francie de Leeuw-de Bruijn, 01-12-10: Uw pagina van bakkerijen bekeken en de bakkerij van mijn oom daarin gezien, de naam staat er verkeerd op en moet zijn de Bruijn,dus lange ij met puntjes.
Mijn vader was kapper in de Jan van Galenstraat en een andere broer slager in de st. Stefanusstraat.Dus allemaal Bruijntjes.
Ik was een nakomertje in het gezin van 5 kinderen en mijn zus was 20 toen ik geboren ben en wanneer zij met mij ging wandelen werd ze aangekeken als zijnde dat ik haar kind was van een Canadees, zodoende liet zij mij bij mijn oom staan, dus bij de bakker en haalde mijn moeder op om mij weer op te halen, dat wilde ze n.l. niet meer.

Dit verhaal heb ik vaak moeten horen en ik ben nu nog alleen over van allemaal.

Leuk om deze site steeds weer te ontvangen en ik stuur het regelmatig door, laatst nog naar een persoon voor informatie over de Vierdaagse waar ik al 42 keer aan meegedaan heb.

U bedankt voor het geheel,met vriendelijke groeten,
Francie de Leeuw-de Bruijn.

Reactie 2:

Jeanine Leijser, 05-09-2020: Kan iemand een foto vinden van de binnenkant van deze bakkerij (Jan van Galenstraat 51)? Of me in contact brengen met de nazaten van bakker De Bruijn? Misschien hebben zij nog foto's.
Mijn buurvrouw is er nu nieuw gaan wonen en wilde erg graag een foto in haar woonkamer van de bakkerij van binnen.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: