HatertsewegLoeffen53-07-38.jpg

< Back | Index | Next >

HatertsewegLoeffen53-07-38.jpg

Hatertseweg 93, Loeffen (hoek Kastanjelaan)

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote?
REAGEER, we plaatsen uw reactie graag op deze pagina.

Reactie 1:

Remco Rutten, 27-03-2010: Mijn neef Mark Loeffen is nl momenteel de eigenaar van deze bakkerszaak en onlangs was ik bij hem op bezoek na vele jaren. Deze bakkerij is eerder door zijn vader Henk Loeffen gerund en heette toen nog bakkerij Loeffen. Jaren geleden heeft zijn zoon Mark de zaak overgenomen en heet het het nu bakkerij Marcus. Daarbij is de bakkerij zich tevens gaan specialiseren in chocolaterie.

In 2005 is het pand, wat op de foto in 2003 staat, gesloopt en vervangen door een heel nieuw pand (zie meegestuurde foto uit Google Streetview). Naast de winkel is nu ook een een ruimte met een terras en wat zitjes gebouwd waar je even wat kunt drinken en eten. In die ruimte hangen een aantal tekeningen van hoe het pand er in de afgelopen eeuw eruit heeft gezien. Best leuk om dat zo te zien. Ik had mijn fototoestel niet bij me anders had ik ze meegestuurd.

Reactie 2:

Henk Loeffen senior, 13-07-2012: Leuke reactie van Remco RuttenŽ, op de foto van ons pand. Maar niet geheel in overeenstemming met de werkelijkheid. Zijn neef heet Marcus Loeffen, die naam (zijn voornaam dus) hebben wij zoŽn 20 jaar geleden aan onze zaak gegeven. Het pand op de foto hebben wij in 1963 van mijn vader (Jan Loeffen) overgenomen, die in 1935 het bedrijf heeft gekocht van de Heer van Duren. De bakkerij bestaat al sinds 1908.
In 1967 is het pand verbouwd, hierbij een foto. Na nog meerdere verbouwingen is het pand gesloopt start eind 2000 en herrees er een geheel nieuw pand dat op 14 febr. 2005 door Marc en Linda als de nieuwe generatie werd heropend. Niet met een terras, maar wel met een lunchroom.
Hartelijk Welkom, Henk Loeffen senior.

Reactiepagina

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: