GroesbeeksedwarswegAndre53-07-13.jpg

< Back | Index | Next >

GroesbeeksedwarswegAndre53-07-13.jpg

Groesbeeksedwarsweg 307, André

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.

Theo Wijers: Op deze foto zit mijn vader Andre Wijers achter het raam. Mijn middelste zus Beppie staat er ook op, die kijkt naar een meisje dat eraan komt lopen. Na de bevrijding van Nijmegen is in onze bakkerij dag en nacht gewerkt voor de kazerne. Voor de kantine. De Engelsen hadden toen de leiding over de bakkerij. Hieronder een foto en twee kaarten waarvan ee van de opening op 12 (?) januari 1938.

Reactiepagina
Reactie 2:

Truus Coenen, 15-04-2018: Hier gingen we ons eerste frietje eten, in een puntzak voor 25 cent.
André was een lunchroom en bakkerij. Als je voor het pand staat is er aan de linkerkant een deur te zien, daar had hij een heel klein loket waar je frites kon halen. Ik denk dat het in 1963 is geweest, heel precies weet ik dat niet meer, maar ik was ongeveer 13 jaar oud.
Naast André zat een kroeg, Gerrie volgens mij. In plaats van naar de kerk te gaan en onze centen op de offerschaal te leggen dronken we liever een kop koffie bij Gerrie. Tot dat mijn moeder er achter kwam, toen was het huis te klein.
Reactie 3:

Hans van Meteren, 06-05-2018: @Theo Wijers, wil je Bep veel groeten doen? Ik weet niet of ze me zich nog herinnert maar ze was mijn eerste "meisje". Ik kwam veel en vooral op zondag om frietjes te kopen. Ik herinner me dat we samen naar het vuurwerk op de Goffert zijn geweest.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: