GroenestraatScholts53-07-46.jpg

< Back | Index | Next >

GroenestraatScholts53-07-46.jpg

Groenestraat 189, Scholts

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.
Reactiepagina
Reactie 1:

Rene Martens, 12-10-2014: De Familie Scholts was een vriendelijke en gastvrije familie. Pa Scholts had zijn bakkerij achter de winkel.
Daar kwam ik vroeger vaak. Ik was bevriend met hun zoon Tom Scholts waarmee wij turnden bij de Hazenkamp. In het begin in het gymzaaltje van de Dr. Creutzberg School aan de Hazenkampseweg, later verhuisden wij naar de gymzaal van de School aan de Waterstraat. Samen met o.a. Just Ruis, Pieter van Haalen en een vijftal meiden waarvan ik alleen de naam van Paula van de Zalk (Voorstadselaan) heb onthouden.
Tom brak regelmatig arm of been tijdens de trainingen.
Ik heb bij de Hazenkamp geturnd vanaf mijn 4e jaar (1954) tot mijn 18e (1968). Wij hebben nog twee jaar afgetraind in de gymzaal van het blindeninstituut nu Sauna bij de Sionsweg.
Reactie 2:

Sylvia Roskamp Plamont, 24-11-2015: Hallo Rene Martens, misschien ben ik wel een van die vijf meiden waar je het over hebt. Paula woonde op de Voorstadslaan nr 30?? naast Vivian de Greef. Ikzelf woonde op nr 82. Weet alleen nog dat Paula gelijk met mij jarig is (26 nov) maar ik ben al 46 jaar weg van de Voorstadslaan en heb nooit meer iets van haar gehoord. gr Sylvia
Reactie 3:

Rene Martens, 25-11-2015: Hi Sylvia, dank voor je reactie en zou in contact met je willen komen.
Met Just Ruis heb ik sinds twee jaar weer contact. Pieter van Halen is overleden.
Redactie: contact is gelegd.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: