DaalsewegvElk53-07-17.jpg

< Back | Index | Next >

DaalsewegvElk53-07-17.jpg

Daalseweg 301, Van Elk

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.

Reactie 1:

Guus Heikens (Rotterdam): Tussen 1963 en 1968 woonde ik met mijn ouders en twee broertjes in de Jozef Israėlstraat, en bakkerij Van Elk aan de nabije Daalseweg herinner ik mij nog heel goed. Niet alleen mocht ik als tien/elfjarig jochie de bakker wekelijks helpen met het bezorgen van zijn brood, maar er staat mij nog iets anders bij. Namelijk dat ik eens een briefje van honderd op de stoep voor de bakkerij vond en naar binnenging om te vragen of dit misschien van de bakker was. Dit bleek - wat een toeval! - inderdaad het geval. Met dank, maar zonder enige beloning voor de eerlijke vinder, kon ik weer gaan. Wel kreeg ik als bakkershulpje altijd een heerlijk vers broodje. Nou ja, dat was ook lekker!

Reactiepagina
Reactie 2:

JAM.Willems, 22-08-2017: Na Bakkerij van Elk heeft hier nog jaren Bakkerij Latta gezeten. Enkele jaren geleden is de winkel en bakkerij omgebouwd tot woningen.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: