DaalsewegVermeulen53-07-18.jpg

< Back | Index | Next >

DaalsewegVermeulen53-07-18.jpg

Dommer van Poldersveldtweg 279, Vermeulen

fotovergelijking vroeger en nu

Weet u wellicht meer te vertellen over de hier getoonde foto of kent u een leuke anecdote? Laat het ons weten, we maken er graag gebruik van en plaatsen uw reactie op deze pagina.

Reactie 1:

Jan BH Grotens: Ik ben op de Dommer geboren. Wat ik nog weet is dat deze bakkerij als eerste in oost een automatiek had waar je snoep kon kopen want van de kerk mocht dat niet. En aan de rechterkant van het huis zat vroeger een kapper Langesaal. Verder zaten er nog veel kleine winkels in de buurt maar die zijn alle weg. Ik woon nog in Nijmegen Oost.

Reactie 2:

Rene Klomp, 05-07-2015: Dit is de bakkerij van mijn grootouders Vermeulen. Zie bijgevoegde foto's van het winkelpand en (een gedeelte van) het gezin Vermeulen.

Reactie 3:

Ab Klomp, 25-10-2019: Ik vond nog een foto van de bakkerswinkel Mignon aan de Dommer van Poldersveldtweg. Deze had mijn schoonvader van 1940 tot 1965. Daarvoor zat hij als bakker op de Graafseweg.

Reactie 4:

Paula van Wordragen, 04-12-2020: Er was ook een Jan Vermeulen en die had een autorijschool, ik heb van hem les gehad en ben in 1 x geslaagd, nog bedankt Jan.
En met Thea Vermeulen heb ik op de rolschaatsclub gezeten, zij was ook een van de 8 met het oprichten van de latere ENRC, zie foto 8 mei 1958 ENRC in de Leemkuil.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: