© copyright Ewald van Kuil, Internetbewerking; Henk Kersten/Stichting Noviomagus.nl

Hierbij een aantal foto's van de verkenners en de voortrekkers van de Titus Brandsmagroep van '57-'61. 

Ik ben sinds 1963 deels en sinds 1967 helemaal niet meer woonachtig in Nijmegen, je weet maar nooit wie nu of later jullie prima site bezoekt en zich mij herinnert. (inmiddels 65). Zelf woon ik in Doetinchem. Het zou aardig zijn veel meer mensen te vinden en wellicht zou dat kunnen leiden tot nieuwe reŁnies of iets dergelijks van Titus Brandsma leden. Het moet in Nijmegen barsten van de mensen die lid zijn geweest van de Titus Brandsmagroep. Het kan natuurlijk zo zijn dat ik dingen aandraag die al gebeurd zijn, ik ben tenslotte al decennia uit Nijmegen weg maar wie weet.......

Met vriendelijke groet,

Ewald van Kuil
V-01.jpg V-02.jpg V-03.jpg V-04.jpg V-05.jpg
V-01 V-02 V-03 V-04 V-05
V-06.jpg V-07.jpg V-08.jpg V-09.jpg VT-01.jpg
V-06 V-07 V-08 V-09 VT-01
VT-02.jpg VT-03.jpg VT-04.jpg VT-05.jpg VT-06.jpg
VT-02 VT-03 VT-04 VT-05 VT-06
VT-07.jpg
VT-07

terug naar reactiepagina Titus Brandsmagroep     terug naar gastredactiepagina-overzicht

Reactie 1:

Henry Artz, 01-12-2009: Mooie foto serie van de Titus Brandsma groep, (ingezonden door Ewald van Kuil). Wanneer er een reŁnie komt, dan wil ik graag van de partij zijn.

Reactie 2:

Ton Arends, 27-04-2015: Leuk om via dit medium weer eens wat van de jeugdjaren terug te zien. Zelf heb ik ook nog enkele foto's uit die periode maar eerlijk gezegd ken ik nog maar enkele namen uit de lagere school periode: Ewald van Kuil, Chris Schrievers en Huub van Geel.

Wat ik nog weet van de TB-groep zijn kampen in Langeboom met de welpen en met de verkenners in Well of Wellerlooy en Heijen. Hoe we daar kwamen met de welpen weet ik niet meer, met de verkenners gingen we met de fiets en werd de bagage met een vrachtwagen gebracht. In Well had de leiding een over enkele dagen verspreid spel opgezet met smokkelaars die we de laatste dag te pakken moesten krijgen. Een facet ervan was dat een geheim van de smokkelaars door de bakker in een huls in een brood was verstopt maar bij een patrouille terechtkwam i.p.v. bij de smokkelaars, met alle gevolgen van dien.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: