43MULO-Klokkenberg-Hugo-de-Grootstraat-1976.jpg

<- Back | Index | Next ->

43MULO-Klokkenberg-Hugo-de-Grootstraat-1976.jpg

MULO Klokkenberg, Hugo de Grootstraat, 1976

Reactiepagina
Reactie 1:

Andre Kersten, 08-11-2014: Van de MULO KLokkenberg is het een en ander te vinden in het boek van J.Raeven f.i.c. en Antoon Janssen, Hunnerberg: Een wijk van Nijmegen Oost, deel 3, Nijmegen 1992, bladzijden 79/86.
Reactie 2:

Jan van der Weyde, 09-11-2014: Mijn schooltijd op de Klokkenberg Mulo (van 1961 t/m 1963) was niet echt een succes. Wel leuke herinneringen. Zoals direct bij het begin van het 1e schooljaar op kamp naar het Hazendal in Ede. Met klassenleraar Van Ark (Wiskunde) alias "Noach" en Brandsma. Daar aangekomen, na een bezoek aan de schaapskooien op de Ginkelse Hei, werden de jongens van de meiden gescheiden. In ons slaapvertrek een bed uitgezocht, ik lag 3-hoog op een stapelbed en had een zaklamp met claxon, en tuuterde er op los, totdat het Noach teveel werd in ik 's avond laat naar buiten gestuurd werd. Koud en in nachtkleding.....moest plassen....het vocht kletterde op de grond en een lachsalvo klonk op vanuit het slaapvertrek. Ik moest maar weer binnenkomen. De avond erop een groot kampvuur. Intussen werd ik schuldig bevonden aan het omgooien van een aantal vuilnisbakken op het terrein. Ik werd door Brandsma naar voren geroepen en kreeg 20 "stokslagen" tegen m'n achterste met een bamboestokje... was niet prettig en denk dat Noach Brandsma had ingefluisterd voor het tuuter-incident. Boontje komt om.........

Heeft er iemand wellicht nog foto's van dit feestje...??? Een klassefoto van de 1e klas van Noach misschien..? Zou leuk zijn. Groet....Jan van der Weyde
Reactie 3:

Nico Kempff, 17-04-2019: Ik kwam als "Indische" jongen in 1951 op de Klokkenberg Mulo terecht. Ik woonde toen in Elst en ik zou graag nog foto's willen ontvangen van klasgenoten. Ik denk hierbij o.a. aan Jan Willem Kampen; Bettie Rijnberk; Elst te Hoonte; Hans van Halen om er maar een paar te noemen.
Ik speelde toen ook nog in het korfbal team met Zuid Molukse meisjes van Suripatty en er speelde ook nog een meisje uit een andere klas (Ans vd Graaff ?)
Vr.Gr, Nico Kempff

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: