1953G-07-22

<- Back | Index | Next ->

1953G-07-22.jpg

1953-07-22 bouw garage Uphoff Kelfkensbos

Reactie 1:

Ron van Swelm, 15-01-2016: Garage J.F.J. Uphoff had als adres Gerard Noodtstraat 2 en lag op de hoek met de St. Jorisstraat. De dame fietst nog net in de Gerard Noodtstraat
Reactie 2:

Jeroen Uphoff, 26-11-2021: J.F.J. Uphoff was een halfbroer van mijn grootvader. In de stamboom die ik gekregen heb stond Jacobus Franciscus Jozef “Sjaak” Uphoff bekend als "Garagehouder, Morris & Austin-dealer".
Reactie 3:

Gerrit JM Paas, 17-01-2022: Hallo Jeroen, in een ver verleden heb ik bij een zekere Heer Uphoff tot twee maal toe een Peugeot 404 gekocht (dat waren geweldige auto's). Deze persoon verkocht mij prima auto's, waar ik veel plezier mee heb gehad. Wat ik mij nog kan herinneren is dat hij een zeer aardige man was, en een echte Peugeot kenner. Hij was vrij lang van postuur dat is wat mij nog bijstaat. En hij woonde in Mill, of in ieder geval daar in de buurt. Mijn vraag aan jou is, zo dat familie kunnen zijn?
Reactie 4:

Ruud Uphoff, 25-06-2022: Hallo Gerrit, Ome Sjaak, mijn oom, was inderdaad een lange man en zijn schoenen, maat 50, moest hij speciaal laten maken. Het klinkt dan ook ongelooflijk als ik vertel dat ie mij en mijn zus van het station haalde in een Mini Cooper.
Hij was Leyland dealer en is inderdaad later (na verkoop van de zaak) verhuisd naar Mill.
De garage is nu een filiaal van Kwik Fit.
Reactie 5:

Jan Haefkens, 26-06-2022: Gerrit (Reactie 3), kan het je misschien zo zijn dat je garage Uphoff (was inderdaad een Leyland en o.a. Morris-dealer) verwart met garage Van Boogaard aan de 2e Walstraat? Dit was een echte Peugeot-dealer en daarbij was Nico van den Boogaard ook nog importeur van Peugeot voor Zuid-Nederland. Mijn vader heeft bijna zijn hele leven dit merk gereden w.o. 3x een 404. Zelf heb ik op dit moment (ben inmiddels 82 maar heb nog steeds een geldig rijbewijs) ook nog 3 young-timers met de bekende leeuw in de grille.

REAGEER:

Uw aanvullingen of opmerkingen zijn welkom!
Met dit formulier kunt u (nog) geen foto's versturen. Gebruik daarvoor uw e-mailprogramma.
Opmaak kan wel, bv <b>Vet</b> of <i>cursief</i> geeft Vet of cursief.
 
 Uw naam: en mailadres: