Noviomagus Gastenboek

Schrijf een berichtje in het Gastenboek
De makers van Noviomagus.nl stellen het zeer op prijs als u een bericht achterlaat in dit gastenboek.
Het gastenboek is bedoeld voor uw oordeel over de website.
Voor vragen over Nijmegen, zoekopdrachten e.d. kunt u een berichtje kwijt op ons Prikbord.
 
Naam:
Woonplaats:
Land:
E-mail: Verberg mijn mailadres voor anderen.
Berichtje:
Nieuwste berichtjes
Tom A. Hugo
Netherlands
truecapitalsgroups@outlook.be
05-06-2023
Geachte heer/ma, Heeft u LENING nodig voor zakelijke of persoonlijke doeleinden? Wij kunnen u helpen met elk leenbedrag dat u nodig heeft. ons tarief is aantrekkelijk, slechts 3% rente. U kunt een lening krijgen tot €5000 tot €10,000,000.00 tegen een rente van 3% over een periode van 1 tot 20 jaar om uw bedrijf te laten groeien. Do you need a loan for business or personal purposes? [1]Vol Naam: (...........) [2]Lening Bedragen:(.........) [3]Lening Duur:(.......) [4]Land/adres:(.........) [5]Telefoon nummer:(.......) [6]Bezigheid:(.........) Best regards Hr/Mr. Tom A. Hugo Whatsapp: +34 631 24 8539 Email: truecapitalsgroups@outlook.be Barcelona,08005 Spain.
Ad(rie) Koot
Gennep
12-03-2023
Voor de volledigheid nog even de adressen waar ik in Nijmegen heb gewoond; In de Veldstraat, Hatertseweg, Groenestraat, Voorstadslaan vandaar naar Gennep verhusd. Mijn geboortejaar is 1938. Tot horens !!!
Ad(rie) koot
Gennep
Nederland
awak@home.nl
11-03-2023
Vanuit Den Haag naar Nijmegen verhuisd in 1943. Oorlogstijd bewust meegemaakt met het bombarderen van de prachtige binnenenstad en schuilen in een schuikelder in de van Slichtenhorststraat. Lagere school de Mariaschool aan de 3e Walstraat. Daarna naar de LTS nabij de Hezelpoort. Mijn eerste baantje was bij Koos Verburg in de Begijnenstraat 20, heb daar veel geleerd door het restauratie- en herstelwerk van oorlogsschade. Mooie tijd. In 1958 in dienst gegaan in Breda en Schaarsbergen bij 11 afd. Veldartillerie stafbatterij. Ben in 1968 uit Nijmegen vertrokken naar Gennep om een filiaal van WANCO te gaan beheren. Ben daar getrouwd en heb die Doe-Het-Zelfzaak overgenomen en ben daar verder gegaan onder HUBO organisatie tot 2000. Ik woon er nog steeds tot volle tevredenheid. Dit in het kort mijn levensloop. Wie herkent mij nog? Reacties worden zeer gewaardeerd.
Riny Nijenhof
Brussel
Belgie
Riny.nijenhof@telenet.be
01-02-2023
Wie herinnert zich Jan Naber, leraar Nederlands bij de MMS Sint Rosa tijdens de jaren 1960- 1967 ? Hij heeft me de liefde voor de Nederlandse taal bij gebracht. Een liefde die nog steeds doorzindert in mijn dagelijks leven èn liefde voor het goede boek
Riny Nijenhof
Brussel
Belgie
Riny.nijenhof@telenet.be
01-02-2023
Ik ben op zoek naar Magda van de Kerkhof, ik zat bij haar op school in 1956 in Nijmegen ( in de meisjesschool 3 e van Hezewijkstraat in Nijmegen toen ik vernam dat haar ouders naar Australië gingen emigreren. En zij dus mee ging ! Sindsdien heb ik geen nieuws meer over haar gehad maar ben intussen, ruim 60 jaar later !!!! Wel benieuwd hoe zij het stelt inmiddels, dus Magda, als je dit leest en het je aanspreekt : laat iets van je horen !
Gerrit JM Paas
Nijmegen
Nederland
gerritpaas49@gmail.com
18-07-2022
Bij deze temperaturen, moest ik denken aan de ijscoman van Davino. Die kwam meestal op het eind van de middag bij ons de Schoolstraat in gefietst. Met een bakfiets vol lekker ijs, vooral het waterijs de vierkanten blokken vond ik lekker. Ik had voor dat hij de straat in kwam al een of meerdere legen flessen ingeleverd. Van een deel van het statiegeld mocht ik dan een frambozen waterijsje kopen. Die ik dan met een aantal vriendjes, die ook een ijsje hadden. Nuttigden, het stokje bleef nog een tijdje in de mond. Het ijsje was een heerlijke afkoeling. Daarna gingen wij verder met dat waar we mee bezig waren. En dat was meestal voetballen. Met een paar bakstenen bakerde wij het doel af. en daar stonden we om beurten in. Er was een uitblinker, die niemand voorbij kwam. En dat was Henk Bouwman. Hij was ook de langste jongen van het hele clubje.
Gerrit JM Paas
Nijmegen
Nederland
gerritpaas49@gmail.com
16-07-2022
Als man van 72 jaar, denk ik nog met regelmaat terug aan de tijd dat wij met een groepje van 5 jongens iedere zondag naar het Kolping Huis gingen. En het altijd spannend was wat wij te zien kregen. We hadden het daar onderweg al over.De films van Rin Tin Tin die vonden wij meestal wel spannend. Het avontuur de herdershond die de hoofdrol had. Als de film was afgelopen, dan hadden wij het er nog dagen daarna over. En dat een middag lang een kwartje voor twee uur film ! geweldig dat dat kon. Dat de jeugd op deze manier werd vermaakt.
Frank Meester
Warilla
Australia .
pakfrank@ymail.com
23-06-2022
https://www.facebook.com/groups/prelecta Mijn vader werket 45 jaar voor de PGEM. Ik heb deze facebook group gemaakt ter herinnering. AS Vul maar iets aan ,als u het heeft.
Wilfried Gg.Kalmeier
Moosburg
Deutschland
wilfried.kalmeier@online.de
03-06-2022
Bis Montag läuft noch eine Ausstellung von Wladislaw Miller,Bildhauer und in Holland sehr bekannt.W.Miller war in Moosburg interniert.Er hat durch seine Fähigkeiten wie Porträt-zeichnen,und durch seine Bildhauer- und Steinmetzarbeiten während seiner Gefangenschaft große Anerkennung gefunden.In Nijmegen verewigte er sich in der Stephenskeerk. Siehe unten meinen Bericht vom 21.3.2019
Ger van den ING
Nijmegen
Ned
gervandening@outlook.com
08-04-2022
Ik ben geboren op de Grotenstraat 67 ben daar opgegroeid en gevormd zoals ik nu ben daar een geweldige tijd gehad met veel vriendschap en respect De Benedenstad waar niemand van boven mocht komen maar waar ze nu wel gaan wonen .Maar die tijd komt nooit meer terug eenvoud armoe en toch gelukkig zijn .
Joop Ten Thije
Oakville.Ont.
Canada
jooptt@gmail.com
04-03-2022
Er zijn genoeg komplimenten aangaande deze www. Heb ik niets aan toe te voegen. Xcellent!! Ik woon sinds 1977 in Oakville, Canada en was geboren in Nijmegen. Dit jaar heb ik een grote verjaardag in Aug.zo ik weet nogal wat van de oorlogstijd. Van mij is er ook een fotoreportage van het bombardement op deze site opgenomen.Hopenlijk kan ik spoedig weer Nijmegen bezoeken. Ik zou mijn story wel eens kunnen vertellen maar denk dat is teveel voor deze site.
Pieter de Wit
Boxtel
Nederland
witpiri@gmail.com
04-03-2022
Fantastische site. Van 1948 tot 1970 gewoond in de Elzenstraat. Prachtige tijd gehad. Ga ook regelmatig en vooral in de zomer naar de benedenstad van Nijmegen.
Ms Bobbie Hannessen
Elizabeth-Adelaide Zuid Australia
Australia
Bobiena@hotmail.com
19-01-2022
Weer mijn hart op zitten halen op deze Nijmeegse website. Ik zit er nu aan te denken hoe ik mijn laatste jaren van mijn leven in mijn geliefde stad in mijn geliefde land zou kunnen uit leven . Deze heimwee gaat toch nooit meer weg. Heb er weer eens echt van genoten
Wilfried Georg Kalmeier
Moosburg/Isar
Deutschland
wilfried.kalmeier@online.de
30-11-2021
dringend:ich suche meine Halbgeschwister:Zophia-Wanda-Constance-Roman Miller. wohnhaft Nijmegen und Eindhoven?Meldet euch bitte.Meine Zeit(alter) drängt!Danke.
Hans Soulier
Nijmegen
Nederland
pa_sou@hotmail.com
08-11-2021
ik was jullie website kwijt,,hoera weer gevonden..Begijnenstraat was mijn jeugd adres..ben 75 jaar...nog oude bekenden??????? ik hoor graag van jullie...zou geweldig zijn .
Gerrie
Beuningen
Nederland
04-10-2021
Ik ben geboren in de 2e walstraat in het hartje van nijmegen en vind de site geweldig mooi,je kunt er een hoop foto,s en mooie herinneringen ophalen,en so.skomje nog bekende tegen van vroeger.mijn opa stond vroeger tot aan zijn dood omstreeks 1972 bij het oude postkantoor in de stad met bloemen,mijn vader op st.annastraat,hoek fransestraat,en mijn oom voor de raad van arbeid keizerkarelplein.heeft iemand soms nog fot,s.ik zou zeggen,ga zo door met deze site,top.
Frans Kok
Noordwolde
fpwkok@gmail.com
17-08-2021
Ik ben geboren in de Spoorstraat in 1943. Op 22 febr 1944 stond mijn moeder met mij op de arm naar buiten te kijken toen ze plotseling de Stevens toren gebombardeerd zag worden. Ben op zoek hoe die Spoorstraat er voor dat bombardement uitzag Ik meen dat ons huis Spoorstraat 24 was.
Ronald van Veen
Rotterdam
Nederland
ronald@pmachinery.com
01-08-2021
Goedemiddag! Ik ben geen Nijmegenaar en kom er ook nauwelijks maar ik kwam per toeval op deze site terecht en wilde alleen maar even zeggen dat ik dit een ontzettend leuke en zeer fraai opgezette website vind. Hier moeten de echte Nijmegenaars toch ontzettend veel leuke herinneringen terug kunnen halen? Ga vooral zo door met deze website! Met vriendelijke Rotterdamse / Haagse groeten, Ronald
Paul van Hemert
Maastricht
Nederland
Phemert@live.nl
03-04-2021
Tussen 1948-1970 hier ben geboren. Waalstraat ? Nijmegen
Ivo Dirks
Apeldoorn
NL
16-02-2021
Vorig jaar is er gereageerd op enkele vragen over het oude politiebureau aan het Duivengas in 1944 en over de villa Sonnevanck aan de Rijksweg in Malden. Dit n.a.v. het boek "Overleven" waarin wordt verhaald over de Arbeidsinzet. Nog niet alle vragen zijn beantwoord. Maar als blijk van waardering voor jullie inzet, wil ik jullie bedanken met een donatie. Gaarne jullie gegevens om dit uit te kunnen voeren.
Sjef Vaes
Dorfstrasse 26 Hagendorn 6332
Zwitserland
sjef.vaes@gmx.ch
27-12-2020
Tot nu is nog niet op mijn vragen reageert,ik wil wel verder van dezijme inte rresante welkom op Noviomagus genieten,ik ben nu 80jaar en zit uhren van old mooi Nijmegen te genieten. hartelijk Dank
Cornelia Maria Dubbelboer
Vieux Vius
Frankrijk
17-08-2020
Leuk om nieuwtjes over Berg en Dal en Nijmegen te ontvangen groet Coco
Ph Reinders
02-08-2020
Is er ooit wel eens DNA onderzoek gedaan naar de onbekenden in het massagraaf, ik heb via jullie lijst 28 namen kunnen halen die altijd nog onbekend zijn gebleven, ik ben deze aan het verwerken op mijn site: https://arnhem1944themissingones.com/missing-civilians-in-the-netherlands-1940-1945/
Marlaise Dawson-Budke
Hamilton ON
Canada
marlaise@bell.net
28-06-2019
Was born and raised in Nijmegen and just discovered this page. Very interesting and lovely pictures of the past and family.
Wilfried Georg Kalmeier
Taubenstr.52,85368 Moosburg
Deutschland
21-03-2019
an Mark van Loon! Herr W. Miller war in Moosburg von 1941-1945/46 im Stalag 7A interniert. Das war eines der größten Gefangenenlager in Deutschland. Am Besten sie besuchen uns und es sind mehrere Gesprächspartner da. Seit ca. 2 Jahren wird vieles geschrieben und gesprochen über diese Zeit!Wladi arbeitete beim Steinmetz Kieser in Moosburg. Er stellte auch 2große Erinnerungssteine her. Er war auch ein sehr guter Zeichner, Modellierer. Studiert hatte er in Warschau. Er war ausgebildeter Bildhauer. Ich habe ihn einige Male in Den Haag besucht. Schade daß ich nicht alles dokumentiert habe was er in Holland als Bildhauer gemacht hat. Wir waren in Kirchen, Rathäuser. Seine Hobbys waren Porträt zeichnen, Fotografieren, Mathematic, Schachspiel, Lesen, Musik, diskutieren, befasste sich mit den verschiedenen Religionen, unterstützte und besuchte seine Töchter, mit dem Zug quer durch Deutschland/Polen. Rennrad fahren (bis Paris). Er war ein Mensch den vieles intressierte bis zu seinem Ableben!Er war ein eifriger Briefeschreiber. Ich habe ca. über 200 Briefe bekommen. Leider kann mir keiner sagen, wo sein Inventar geblieben ist. 2010 kurz vor seinem 97igsten Geburtstag(5.05.1913 geb. ). Er trank keinen Alkohol, rauchte nicht, lebte spartanisch auch was essen anbelangt. Hatte keinen Fernseher. Hörte nur Radio. MfG. W. Kalmeier, Bayern.
Hans Soulier
Nijmegen
Nederland
pa_sou@hotrmail.com
19-02-2019
kan iemand mij meer vertellen over de actie van Jumbo mbt het boek over Nijmegen...hoe kom je aan ontbrekende plaatjes?

Redactie: zie https://noviomagus.nl/qj.
Coco Dubbelboer Phoelich
Gaillac
Frankrijk
Coco@hdubbelboer.fr
22-01-2019
Leuke website ! Woon al sinds 1968 niet meer in Berg en Dal maar heb leuke en ook moeilijke herinneringen . Vooral met de nonnen en kapelaan Maas waar we godsdienstles van kregen op de Angelaschool Ubbergseveldweg . Groet
René Martens
Nijmegen
ramhgoc@gmail.com
10-01-2019
In januari 2019 komt het Grote NSV Geschiedenis Boek uit over de Nijmeegse Schoolvereniging en haar voorganger Instituut Wegerif. Tevens is er nu een eigen NSV website: www.nijmeegse-schoolvereniging.nl Wij zoeken nog steeds contact met oud-NSV-leerlingen.
Tom Polman
Hoofddorp
Nederland
tom@sorscha.org
12-12-2018
kunnen de Nijmegenaren niet eens in opstand komen tegen het stadsbestuur ? Onze mooie brug in een grauwwitte grondverf en niet het mooie groene en dan ook nog in in afgebladderde staat . Schande , volgende keer beter stemmen .
Ferrie Meinema
nijmegen
N.L.
f.meinema@kpnmail.nl
28-10-2018
Ik zou graag in kontakt komen via deze noviomagus met mensen welke lid zijn geweest van wandelvereniging "De Hazewind".In de vijfiger-jaren was dit een van de mooiste wandelclubs in Nijmegen,heb er vele goede herinneringen aan.
Ton Leenders
Anna Paulowna
NL
07-09-2018
Bijna 1,6 miljoen bezoekers! Klasse!!!
Vivien Howe
Oxford, Ms
USA
vivihowe@aol.com
02-09-2018
I love this site. I am grateful for your excellent effort in establishing this site and your contributors for the wonderful memories and pictures. I grew up in Nijmegen and left in 1966 for the United States when I was 15. I will never forget Nijmegen. Thank you for the nostalgia.
Jan Buisman
Den Haag
Nederland
janbuisman@casema.nl
12-04-2018
Deel VII van Duizend jaar weer, wind en water in de Lsge Landen (1801-1825) ligt nu bij de uitgever Van Wijnen. Die hoopt het eind 2018 of begin 2019 klaar te hebben. Nogmaals dank voor jullie medewerking. Ik vraag de uitgever een ex. te sturen. En ik besteed natuurlijk weer aandacht aan de hoogwatermerken. Die zijn Cultureel Erfgoed van de bovenste plank. Groet, Jan B.
John Rutten
Appelton Wiscnsen
U.S.A.
jrutten1@new.rr.com
25-01-2018
foto van vossedyk 51
Andrew Hagendoorn
Zutphen
NL
06-12-2017
Via de Beeldbank heb ik regelmatig nieuws/contact. Hartstikke leuk initiatief en goed werk van de kanjers achter Noviomagus.nl. Chapeau!!
ANNIE WENDLANDT/VERMEULEN
EDEN PRAIRIE,MN
USA
joannewendlandt@aol.com
04-12-2017
IEDEREEN EEN PRETTIGE SINTERKLAAS DAG GEWENSTEEN VAN EEN BYNA 86 JARIGE OUD NYMEEGSE.
Arno Aalbers
Musquodoboit Harbour
Nova Scotia Canada
arnojaalbers@gmail.com
04-09-2017
I was born in Nijmegen in 1950 and ended up here in Nova Scotia by way of Indonesia, Thailand, India,Saudi, and Calgary. Nice to see some info about my birthplace. Thank you.
Saskia Hawke de Graaff
Auckland
New Zealand
18-08-2017
Mijn vader en voor vaderen kwaamen van Nijmeegen. Ben er mee beezich om het uit te pluizen met de help van mijn familie. Wij zoeken naar de Graaff die troude met Petronella Kempen.
Joop Klein Haneveld
Alphen aan den Rijn
Nederland
joopkleinhaneveld@gmail.com
05-05-2017
Ik ben geboren in 1947 in Nijmegen in het Wilhelmina ziekenhuis, ben naar de klokkenberg lagere school geweest in het oude centrum, ik herkende het verhaal van ede snoepwinkel, waar je voor een cent tweede popjes kreeg, een jaar `mulo en daarna naar HBSB Kronenburgersingel. twee dagen geleden begreep ik vanuit site dat er later brand geweest en dat het gebouw er daarom niet meer is. Ook nog aan de K.U gestudeerd en tijdens mijn diensttijd zijn schaarsteregen, gewoon in de Johan van Oldenbarneveldstraat en de vossenlaan, het laatste maisonnette heeft moeten wijken voor nieuwe woningbouw. leuke site
Ton Wijnen
Grave
Nederland
tonwijnen@hotmail.com
11-03-2017
Ik ben geboren en 28 jaar fantastisch getogen in Nijmegen. Woon nu 42 jaar en heel gelukkig in Grave. Hoe voel ik me? Gelderlander of Brabander? Nijmegenaar of Gravenees? Daar hoef ik niet lang over na te denken. Ik voel me Brabander, maar vooral ook Nijmegenaar. En zeker wanneer ik weer een avondje op noviomagus. nl heb rondgekeken. Ik heb dan ook een gevoel als het beste uit twee werelden.
Kees Schouten
05-03-2017
Blijft een erg leuke site die ik regelmatig bezoek. Mooie verhalen en fotos uit het verleden. Soms zie je ineens namen die je weer terug brengen naar het verleden. Af en toe loop ik nog eens door de beneden stad. Blijft apart.
E. Eijling
De Goorn
Nederland
e.eijling@kpnplanet.nl
23-02-2017
Leuke site, inderdaad. Ik kwam hierop toen ik naar mijn familienaam zocht en er een verwijzing hierheen kwam. Ik vraag me af of er een alfabetisch register bestaat van de overledenen die zijn bijgezet in de kerk. Anders gaat het een hele klus worden alle gegevens na te lezen.

Redactie: van de begravingen in de St. Stevenskerk hebben we twee overzichten: de Grafregisters en de nog aanwezige Grafzerken. Aan het eind van elk overzicht staat een alfabetische namenlijst.
Ans van Driel-Klaasing
Roermond
Nederland
ansklaasing@hotmail.com
08-01-2017
Ik ben bij toeval op deze site terecht gekomen een tijd geleden . Ik ben in Nijmegen geboren en getogen en na mijn trouwen naar Limburg verhuisd. Mijn ouders waren echte Nijmegenaren,ze zijn helaas beide overleden. Af en toe kom ik nog in mijn geboortestad, met veel plezier. Het is een geweldige site en ik kijk er regelmatig met veel genoegen naar over van allerlei dingen.Mijn complimenten !!!!!
Dick Jacobs
Sint-Michielsgestel
Nederland
14-12-2016
Mijn moeder, Mien Jacobs, heeft tot 1934 bij Pollmann, een zaak waar ze o.m. serviezen, Unica uit Leerdam en de beroemde AGA-fornuizen verkochten, gewerkt. Wie kan me nog iets meer over deze firma vertellen?
ga v maasbommel
heelsum
nederland
jochie60@hotmail.com
10-12-2016
altijd weer fijn om hier rond te kiken, na alle jaren, mis ik mijn nijmegen nog steeds. de side is heel leuk, met alle herinneringen en ook nieuwe weetjes. mijn compliment ervoor. gerrie.
Wiesje Hoogenboom
IJlst
nederland
lheeringa@home.nl
11-10-2016
watleuk dat ik in het gastenboek jellesbergsvoort tegen kwam. dat doet mij denken aan de jaren in mijn jeugd bij de arbeiders jeugd centrale AJC in nijmegen. er werden altijd hele leuke dingen gedaan zoals vele mooie wandelingen maken en toneelspelen. ik denk er nog met heel veel plezier aan terug. Jelles was een van de leiders van de club ik hoop dat het hem goed gaat wiesje hoogenboom
Jelles Bergsvoort
Eindhoven
Nederland
jelles.bergsvoort@hetnet.nl
11-09-2016
Mooie site waar je veel terug vindt over de goede oude tijd en ik zie er veel bekends en bekenden.
Eefje Mom
Michigan
USA
Eefje9@charter.net
06-07-2016
Wat gat Daar geburen in Nijmegen deDoele bar v Welderenstraat
Ms Bobbie Hannessen
Adelaide
Australia
17-05-2016
Wer leuk om hier rond te kijken. Zou graag willem horen van mijn oude klas genoten van de Bethelschool Jaren 1947 plus.
Körner/Kobussen
Marl
Duitsland
09-02-2016
Deze site heb ik via mijn broer Frans leren kennen en ik vind de site prachtig. Ik haal steeds herinneringen op. Ik heb van 1946 tot 1969 in Nijmegen in de Koolemans Beijnenstr. gewoond en heb nog steeds contact met de vriendinnen die in de buurt gewoond hebben. Ik ben nog regelmatig in Nijmegen maar na de dood van mijn moeder niet meer zo heel vaak. Nijmegen is een mooie stad en heeft een leuke flair en ik mis het nog steeds.
Peter van lee
Schilde
Belgie
vanlee@skynet.be
28-01-2016
Heel leuke site, kijk regelmatig naar bekende dingen.
Ms Bobbie Hannessen
Adelaide
Australia
Bobiena@hotmail.com
13-01-2016
Ik heb weer eens een paar uur genoten van deze webside. Ik dacht niet dat ik nog steeds zoveel Heimwee had. Wat is het mooi om door alles te zoeken. Ik moet echt weer een keer naar Nijmegen toe. Misschien dit jaar. Zou best morgen al weg willen. maar moet gedulg hebben. Tot vlug mijn lieve Nijmegen
Paulus Derks
09-01-2016
Prachtige en interessante info!
Joop Pompe
Poppe/Ravls
Belgie
joo.pompe@telent.be
31-12-2015
Ik heb van 1946 tot 1969 in Nijmegen gewoond , mijn ouders waren Nijmegenaren en kwamen na de oorlog in Ned.Indie weer in Nijmegen wonen eerst bij familie en later in Huize Insulinde en weer later in de noodwoningen aan het spoor bij de Groenewoudseweg . We hebben nog gewoond in de Bosbesstraat en later in de ijk Jeruzalem .Toen ik getrouwd was heb ik gewoond in de Sonatestraat .In 1969 zij we verhuisd naar Tilburg ,nu won ik sinds 2004 in Poppel Belgie. Het is leuk om deze site te bezoeken en oude herinneringen op te halen. Ik ben op deze site terecht gekomen via de site www.indischhistorisch.nl Mijn complimenten voor Uw site .
ga v maasbommel
heelsum
Nederland
jochie60@hotmail.com
18-12-2015
ben ook in nijmegen geboren, in een groot gezin. na andere woonplekken, mis ik nijmegen nog elke dag. ben nu met pensioen, en kom terug, eerst iets passends vinden. mooie side , mijn complimenten.
H. Hammes
Uden
nederland
sem81pel@gmail.com
07-12-2015
ik bezoek dit programmma als oud nijmegenaar regelmatig
Henk Christ
Tilburg
Nederland
henkchrist@ziggo.nl
03-12-2015
Met veel genoegen zoek ik steeds op de site nieuws. Ik ben van het bouwjaar 1935. Ik ben geboren op de stenenkruisstraat te Nijmegen en heb 15 jaar gewoond op de Groesbeeksedwarsweg 45 te Nijmegen. Ik ben na het overlijden van mijn ouders het contact met Nijmegen verloren. Het was wel een stad waarin ik vele jaren tijdens en na de oorlog veel heb meegemaakt. Regelmatig zie ik familienamen passeren die mij veel zeggen. Misschien krijg wat reacties van bekenden uit die buurt.
H. Hoogveld
Woerden
Nederland
henkhoogveld@hetnet.nl
04-11-2015
Krijg hem regelmatig toe gestuurd van mijn broer die in Nijmegen woont Ik kijk graag naar oude foto-s en lees het blad door Ik vind het een prachtig blad Graag nog wat meer over de Hezelstraat bij voorbaat mijn dank
Mark
Bergharen
Nederland
24-10-2015
Oude beelden van Nijmegen uit 1924: https://youtu.be/bLk6e-tYoXI
Wim van Dinteren
nijmegen
nederland
opapeugeot@live.nl
08-10-2015
Ik zoek op deze schitterende side oudbewoners van de dorpsstraat Neerbosch ben benieuwd of ik hier reactie op krijg .
Wielie Donkers
Nijmegen
nederland
wf.donkers@upcmail.nl
07-08-2015
Hallo beste lezer ik heb een boek geschreven “Een jachtig leven” voor vrienden en kennisen Met mijn belevenissen.Van mijn herinneringen van 40 jaren als jager en jachtopzichter. Dit boekje deel ik zelf uit tegen gemaakte kosten. Dus nog niet in de boekhandel verkrijgbaar. Maar u kan het bij mij bestellen Door 15 euro inclusief verzendkosten te storten op mijn rek NL29 INGB 0001455274 MET UW NAAM EN ADRES Info wf.donkers@upcmail.nl
Eerdere berichtjes: 001-100 101-200 201-300 301-400 401-500 501-600

terug naar Noviomagus.nl